Stoiximan Super League

Ο επίμονος Ρατς…

Αν και αρχικά είχε αποκλειστεί από την αποστολή του ΠΑΟΚ για το ματς με τον Εργοτέλη, ο Ράζβαν Ρατς επέμεινε να ταξιδέψει στο Ηράκλειο για να δοκιμάσει το πόδι του και αν μπορεί να παίξει.

Δεν είναι απλώς ο πολυτιμότερος παίκτης του φετινού ΠΑΟΚ. Ο Ράζβαν Ρατς αποδεικνύεται και εξαιρετικός επαγγελματίας.

Παρότι αρχικά είχε αποκλειστεί από την αποστολή για τον αγώνα της Κυριακής με τον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο (15:00) λόγω ενοχλήσεων στον δεξιό προσαγωγό, ο Ρουμάνος αριστερός μπακ ζήτησε επιτακτικά να συμπεριληφθεί στην αποστολή και να δοκιμάσει το πόδι του λίγο πριν τον αγώνα θέλοντας να εξαντλήσει τις πιθανότητες συμμετοχής του. Ο Άγγελος Αναστασιάδης δεν του χάλασε χατίρι και θα περιμένει να δει την κατάστασή του, έχοντας stand by τον Νίκο Σπυρόπουλο για τη θέση.

Έτσι για την ώρα η μοναδική απουσία του «Δικεφάλου του Βορρά» είναι ο Γιάννης Σκόνδρας. Αναλυτικά οι 21 (πλέον) παίκτες του ΠΑΟΚ για το Ηράκλειο είναι: Γλύκος, Ιτάνζ, Βίτορ, Κατσικάς, Τζαβέλλας, Ρατς, Κίτσιου, Σπυρόπουλος, Κάτσε, Τζανδάρης, Τζιόλης, Μάρτενς, Μαντούρο, Παπαδόπουλος, Κωνσταντινίδης, Μακ, Αθανασιάδης, Σαλπιγγίδης, Κουλούρης, Περέιρα, Γκολάσα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x