Stoiximan Super League

Ο επόμενος, παρακαλώ

Μετά τον Νάνο, ο Παναθηναϊκός είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με Μπεργκ και Δώνη για την επέκταση των συμβολαίων τους. Προτεραιότητα σε Καμαρά για τη θέση του σέντερ φορ.

Ο Παναθηναϊκός κράτησε με συνοπτικές διαδικασίες τον Νάνο επεκτείνοντας το συμβόλαιό του μέχρι το 2017 και ο Ισπανός αριστερός μπακ, που όταν ολοκληρωθεί η νέα συμφωνία θα είναι 33 ετών, δήλωνε στο περιβάλλον του πως θέλει να ολοκληρώσει την καριέρα του στο «τριφύλλι».

Το επόμενο μεγάλο στοίχημα είναι αυτό της επέκτασης συμβολαίου στον Μάρκους Μπεργκ και φαίνεται πως είναι σε πολύ καλό δρόμο για να… κερδηθεί κι αυτό. Ο Λεωνίδας Βόκολος μίλησε χθες με τον Σουηδό φορ και τον ενημέρωσε για τις συζητήσεις που είχε προχθές με τον εκπρόσωπό του. Ο Μπεργκ έδειξε πολύ καλή διάθεση να παραμείνει και το θέμα θα ξεκαθαρίσει σύντομα. Πιθανότατα θα χρειαστεί ένα ταξίδι στην Ολλανδία, όπου εδρεύει το γραφείο μάνατζερ που εκπροσωπεί τον παίκτη, για να κλείσει η συμφωνία που θα προβλέπει επέκταση μέχρι το 2018, βελτιωμένες αποδοχές για τον Μπεργκ (πάνω από 500.000 ευρώ πάγιες αποδοχές και υψηλά μπόνους), νέα ρήτρα και πιθανότατα ένα ποσοστό για τον ίδιο σε περίπτωση μεταγραφής.

Ίσως και σήμερα να υπάρξει αίσιο τέλος με τον Χρήστο Δώνη που θα υπογράψει επίσης νέο συμβόλαιο, ενώ στην ατζέντα για το προσεχές διάστημα υπάρχουν οι Καρέλης, Ατζαγκούν, Κλωναρίδης και Ντίνας. Η πιο δύσκολη υπόθεση είναι αυτή του Γκόρντον Σίλντενφελντ, γιατί μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και ήδη έχει προτάσεις. Την επόμενη εβδομάδα θα γίνει μια επαφή με την πλευρά του Κροάτη αμυντικού.

Σε ό,τι αφορά στις μεταγραφές, προτεραιότητα αποτελεί η απόκτηση σέντερ φορ και ο Αλχασάν Καμαρά είναι ο διακαής πόθος του Γιάννη Αναστασίου. Ο 21χρονος άσος από τη Σιέρα Λεόνε ανήκει στην Έρεμπρο που ζητεί αρκετά χρήματα, αλλά οι «πράσινοι» φαίνεται πως θα κινηθούν επίσημα για την απόκτησή του. Υπάρχει ένα «παράθυρο» και για απόκτηση στόπερ, αλλά δεν φαίνεται να κρίνεται ως άμεση ανάγκη από τους ανθρώπους της ομάδας.

Προπονείται και… πετά

Με πρωινή προπόνηση ολοκληρώνεται σήμερα η εν Ελλάδι προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το ματς της Πέμπτης με τη Ντιναμό στη Μόσχα για το Europa League (19:00). Σίγουρα εκτός πλάνων είναι οι τραυματίες Καρέλης και Ατζαγκούν, ενώ πιθανότατα θα μείνει στην Αθήνα και ο Ζέκα, που από χθες προπονείται κανονικά, προκειμένου να είναι πανέτοιμος εν όψει Βέροιας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x