Stoiximan Super League

Ο ευχάριστος «πονοκέφαλος» του Μίτσελ

Μεγαλώνει ο ανταγωνισμός για μία θέση στο αρχικό σχήμα του Ολυμπιακού, ύστερα από τα θετικά δείγματα γραφής που έδειξαν ορισμένοι παίκτες που πήραν χρόνο συμμετοχής στον αγώνα με τον Φωκικό.

«Παρών» φώναξαν αρκετοί από τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού που δεν είχαν τον αναμενόμενο χρόνο συμμετοχής μέχρι στιγμής.

Πρώτα από όλα η επιστροφή του Αβραάμ Παπαδόπουλο στο κέντρο της «ερυθρόλευκης» άμυνας. Ο αρχηγός επέστρεψε μετά από μεγάλο διάστημα απουσίας και δίνει μία σημαντική λύση στον Μίτσελ εν όψει του κρίσιμου αγώνα στο Βέλγιο με την Άντερλεχτ για τη δεύτερη αγωνιστική του Champions League.

Επίσης, καλές εντυπώσεις άφησαν ο Εντινγκά και ο Γιαταμπαρέ, οι οποίοι προστίθενται στους μέσους που έχουν αγωνιστεί στο πρωτάθλημα και την Ευρώπη, φτάνοντας τους επτά παίκτες που υπάρχουν για τη μεσαία γραμμή της ομάδας και πρέπει να παίζουν μόλις τρεις!

Σαφώς περισσότερες ευκαιρίες αναμένεται ο πρώτος, αφού είναι καθαρόαιμο «εξάρις» και μπορεί να βοηθήσει τους Πειραιώτες σε μία νευραλγική θέση. Ωστόσο, το χθεσινό ματς δεν αποτελεί σοβαρό κριτήριο για τις δυνατότητες του Κονγκολέζου χαφ, κάτι που θα φανεί στα επόμενα ματς.

Δύο δυνατά «όπλα» για την επίθεση που μπαίνουν στην… φαρέτρα του Ισπανού τεχνικού είναι ο Ολαϊτάν και ο Σέποβιτς.

Ο Νιγηριανός είχε εντυπωσιάσει με τις εμφανίσεις που έκανε κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας, όμως λόγω της… πολυκοσμίας που υπάρχει στη γραμμή κρούσης των νταμπλούχων Ελλάδας δεν μπόρεσε να πάρει τις αναμενόμενες ευκαιρίες.

Από την πλευρά του, ο Σέρβος – στην πρώτη του συμμετοχή – έδειξε ότι αξίζει και εκείνος να έχει μία θέση στο ρόστερ της ομάδας και στο μέλλον θα προσφέρει αρκετές λύσεις στο σκοράρισμα.

Από εκεί και πέρα, ο Βέργος – που αντικατέστησε τον Κάμπελ – στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων και ο 50χρονος προπονητής είπε δύο καλά λόγια για την απόδοσή του.

Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x