Champions League

«Ο φιλόδοξος Σαββίδης και ο αξιοπρόσεκτος Στοχ»

Το προφίλ του ΠΑΟΚ λίγες ώρες πριν το μεταξύ τους παιχνίδι για τα playoffs του Champions League παρουσίασε η Σάλκε, χαρακτηρίζοντας φιλόδοξο τον Ιβάν Σαββίδη και αξιοπρόσεκτο τον Μίροσλαβ Στοχ.

Σε ρυθμούς Champions League κινούνται άπαντες στη Σάλκε, με τους «βασιλικούς μπλε» να κάνουν ένα μικρό αφιέρωμα στον προσεχή τους αντίπαλο για τα playoffs της διοργάνωσης, τον ΠΑΟΚ.

Το κείμενο ξεκινά με τίτλο «ΠΑΟΚ: Στην κορυφή με σκληρή δουλειά και πειθαρχία» ενώ συμπληρώνει πως μετά από την κυριαρχία του Ολυμπιακού, η ομάδα από την Θεσσαλονίκη μπορεί να ανατρέψει την κατάσταση και να πάρει το πρωτάθλημα.

Κάνει αναφορά στον ιδιοκτήτη του «Δικέφαλου του Βορρά», Ιβάν Σαββίδη, τον οποίο χαρακτηρίζει φιλόδοξο, καθώς «έφερε τον Χουμπ Στέφενς και μια ντουζίνα νέους παίκτες με την προοπτική επιτυχίας του συλλόγου». Επίσης, λόγος γίνεται και για την μεταγραφή του Μίροσλαβ Στοχ με τη μορφή δανεισμού από τη Φενέρμπαχτσε, «στολίζοντας» τον (με την καλή έννοια) με το επίθετο «αξιοπρόσεκτος».

Τέλος, αναφέρει όσα είχαν διαδραματιστεί στο παιχνίδι με τη Ραπίντ Βιέννης, που είχαν ως αποτέλεσμα την τιμωρία του ΠΑΟΚ με αποτέλεσμα ο επαναληπτικός στην Τούμπα να γίνει κεκλεισμένων των θυρών.

Γιώργος Σιάφας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x