Super League 2

Ο φορ και οι… υποψήφιοι

Προτεραιότητα δίνουν στην ΑΕΚ για την απόκτηση σέντερ φορ περιοχής. Αρέσει ο Ορλάντο Σα, εξετάζονται και οι Ντούτρα και Ντε Πάου. Ντακόλ αν δεν μπορέσει ο Μάνταλος με Παναχαϊκή.

Η απόκτηση ενός σέντερ φορ περιοχής, που θα έχει δυνατότητες να κάνει τη διαφορά και στη Super League, έχουν θέσει σαν προτεραιότητα στην ΑΕΚ για τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Και φαίνεται πως έχουν ήδη ξεχωρίσει κάποιοι στόχοι…

Σύμφωνα με την «Ώρα για Σπορ», ο Ορλάντο Σα έχει προταθεί και αρέσει στους «κιτρινόμαυρους». Πρόκειται για έναν 26χρονο Πορτογάλο φορ (με ύψος 1,88μ.), που αγωνίζεται στη Λέγκια Βαρσοβίας και μετρά φέτος 8 γκολ σε 15 ματς, ενώ μετρά και μία συμμετοχή με την εθνική του ομάδα, το 2009 σε ένα φιλικό με τη Φινλανδία. Πριν μετακομίσει στην Πολωνία έπαιξε σε Πόρτο, Φούλαμ και Μπράγκα, ενώ είχε περάσει και από την Κύπρο με την ΑΕΛ έχοντας 18 τέρματα σε 39 εμφανίσεις. «Εμπόδιο» αποτελεί το γεγονός ότι δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2017 και η Λέγκια είχε δαπανήσει 500.000 ευρώ για να τον αποκτήσει τον περασμένο Φεβρουάριο.



Δεν είναι όμως ο μοναδικός παίκτης που εξετάζεται ο Ορλάντο Σα. Στην ΑΕΚ είδαν άλλους δύο παίκτες στον αγώνα της Λέγκια με τη Λόκερεν για το Europa League και αυτοί ανήκουν στη βελγική ομάδα. Πρόκειται για τον 26χρονο Βραζιλιάνο σέντερ φορ Ντούτρα (1,86μ.), που φέτος έχει 5 γκολ σε 15 εμφανίσεις, και το καλοκαίρι μένει ελεύθερος…

inner

… αλλά και τον γεννημένο στο Κονγκό αλλά πολιτογραφημένο Βέλγο Νιλ Ντε Πάου, που είναι 22 ετών (1,80μ.), δεσμεύεται μέχρι το 2017 και φέτος έχει 5 γκολ σε 20 συμμετοχές αγωνιζόμενος κυρίως ως περιφερειακός φορ.

inner

Δεν αποκλείεται τους τρεις προαναφερθέντες να δει προσεχώς από κοντά ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς, που θα παρακολουθήσει ποδοσφαιριστές και στην Ισπανία. Πέρα από σέντερ φορ, δεύτερη «ανάγκη» της ΑΕΚ είναι να πάρει έναν μέσο που θα είναι υψηλόσωμος και θα είναι κλασικό αμυντικό χαφ.

Την τελευταία στιγμή για Μάνταλο

Ο Πέτρος Μάνταλος συμπεριλήφθηκε κανονικά στην αποστολή της ΑΕΚ για τον αγώνα της Κυριακής με την Παναχαϊκή, αλλά η συμμετοχή του στην ενδεκάδα θα κριθεί την τελευταία στιγμή γιατί δεν είναι 100% έτοιμος. Αν δεν ξεκινήσει το ματς, τη θέση του θα πάρει ο Ντακόλ πίσω από τον Αραβίδη. Οι άλλες θέσεις μοιάζουν κλεισμένες: Ανέστης, Μπακάκης, Πεταυράκης, Κολοβέτσιος, Λαμπρόπουλος, Κορδέρο, Ανάκογλου, Πλατέλλας και Μπαρμπόσα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x