Ελλάδα

Ο φόργουορντ και ο Κόνιαρης

Στην απόκτηση σμολ φόργουορντ έχει επικεντρωθεί ο Παναθηναϊκός! Με άκρα μυστικότητα κινούνται οι «πράσινοι», που βρίσκονται μία ανάσα από την μεταγραφή του 17χρονου γκαρντ του ΠΑΟΚ, Αντώνη Κόνιαρη.

Μετά το «ναυάγιο» της μεταγραφής του Νικ Καλάθη, ο Παναθηναϊκός μπήκε δυναμικά στο μεταγραφικό παζάρι, ανακοινώνοντας σε μία εβδομάδα τρεις παίκτες. Έι Τζέι Σλότερ, Εστέμπαν Μπατίστα και ΝτεΜάρκους Νέλσον έχουν ήδη μπει στην «πράσινη» μηχανή και η ΚΑΕ φουλάρει και για τις άλλες προσθήκες που απομένουν για την ολοκλήρωση του ρόστερ. Μαζί με τον Τζέιμς Γκιστ, ο αριθμός των ξένων των νταμπλούχων Ελλάδας ανέρχεται στους τέσσερις, κάτι που σημαίνει πως υπάρχει δυνατότητα για δύο ακόμη αλλοδαπούς.

Ο ένας εξ’ αυτών θα είναι παίκτης που θα αγωνίζεται στη θέση του σμολ φόργουορντ και για αυτή τη μεταγραφή κινούνται πλέον ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς και οι συνεργάτες του. Η αναζήτηση έχει γίνει με άκρα μυστικότητα, ονόματα δεν έχουν διαρρεύσει (ο Νομπέιγ Μπουνγκού-Κολό που ενδιέφερε έμεινε στην Λιμόζ), αλλά οι πληροφορίες αναφέρουν πως σύντομα θα υπάρξουν εξελίξεις. Διοίκηση και τεχνική ηγεσία, κοιτάζουν όλες τις περιπτώσεις, ενώ δεν αποκλείεται ο καλαθοσφαιριστής που θα αποκτηθεί να μπορεί να δώσει κάποια λεπτά και στο «4».

«Τελειώνει» του Κόνιαρη

Από εκεί και έπειτα, ο Παναθηναϊκός συνεχίζει απρόσκοπτα και τον εμπλουτισμό του ρόστερ με νεαρούς παίκτες που θα αποτελέσουν τον «κορμό» του στα επόμενα 2-3 χρόνια. Μετά τους Λούντζη και Παπαγιάννη, τον δρόμο για το ΟΑΚΑ θα ακολουθήσει και ο Αντώνης Κόνιαρης, καθώς όλες οι ενδείξεις συνηγορούν στο ότι έχει επέλθει πλήρης συμφωνία με τον ΠΑΟΚ για την αγορά του 17χρονου γκαρντ, που αναμένεται άμεσα να ανακοινωθεί από τους «πράσινους».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x