Επικαιρότητα

Ο Γερμανός υπουργός που “κούφανε” την Ουάσιγκτον με τα αγγλικά του!

“Καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς”, όπως έλεγε και η γνωστή διαφήμιση.

“Καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς”, όπως έλεγε και η γνωστή διαφήμιση. Ο Γκερντ Μίλερ, υπουργός Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης της Γερμανίας από τη Χριστιανική Κοινωνική Ένωση CSU, το αδελφό κόμμα των Χριστιανοδημοκρατών συμμετείχε εκ μέρους της γερμανικής κυβέρνησης χθες (μεταφέροντας μάλιστα και μήνυμα της Άνγκελα Μέρκελ) στην ετήσια εκδήλωση που διεξάγεται στην Ουάσιγκτον των ΗΠΑ “Για την ημέρα του πολίτη” στο πλαίσιο της "Ημέρας της Γης".

Μαζί με τον γγ του ΟΗΕ, την γεν. Δ/ντρια του ΔΝΤ και άλλους αξιωματούχους θα επιχειρούσε να προωθήσει το σύνθημα “Τερματίστε τη φτώχεια”. Οξύμωρο, θα σκεφθείτε, ειδικά εάν αναλογιστεί κανείς το ρόλο τόσο της γερμανικής κυβέρνησης όσο και του ΔΝΤ στη φτωχοποίηση των Ελλήνων...

inner

Σε κάθε περίπτωση ο κ. Μίλερ έγινε το θέμα της ημέρας... αφού ενώπιον 200.000 κόσμου, που συγκεντρώθηκε περισσότερο για το καλλιτεχνικό πρόγραμμα (τραγούδησαν διάσημοι Αμερικανοί καλλιτέχνες), νοιώθοντας μάλλον σούπερ σταρ δεν κατάφερε να ...πει ούτε μία πρόταση σωστά απ' το λόγο του! Η δε γερμανική προφορά κατέστησε αδύνατη οποιαδήποτε προσπάθεια κατανόησης του.

Το αποτέλεσμα είναι απολαυστικό...



Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x