Τένις

Ο γιος του Μπέκαμ έπαιξε με τον Μάρεϊ (pics/video)

Ο Ρόμεο Μπέκαμ αντάλλαξε μερικές μπαλιές με το No.2 του κόσμου και έδειξε τις τενιστικές του ικανότητες, με τον πατέρα του Ντέιβιντ να παρακολουθεί περήφανος το γιο του.

Με έναν πατέρα θρύλο, ο οποίος κουβαλάει μια φοβερή καριέρα στο ποδόσφαιρο, θα περίμεναν όλοι να δουν τον γιο του, Ρομέο Μπέκαμ να είναι και αυτός στα ποδοσφαιρικά γήπεδα, όμως δεν είναι.

Ο άλλοτε αρχηγός της εθνικής Αγγλίας πήγε τον 13χρονο γιο του στην προπόνηση του Άντι Μάρεϊ, ο οποίος προπονείται ενόψει του αγώνα του στον πρώτο γύρο με τον Νικολά Μαχούτ για να υπερασπιστεί τον τίτλο του στο Queen’s.

inner

inner

Ο Μάρει ευελπιστεί να φτάσει στον πέμπτο του τίτλο στο Queen’s και ξεκινά την χορτάρινη σεζόν, μετά την ήττα του στον τελικό του Γαλλικού Όπεν και πέρασε όμορφα την προπόνηση του συναντώντας τους Μπέκαμ.

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ παρακολούθησε τον γιο του, Ρομέο να παίζει για πρώτη φορά τένις με τον Σκωτσέζο, δείχνοντας μεγάλο ενδιαφέρον.

inner

Ο Μπέκαμ παραδέχτηκε ότι δεν τον πειράζει, εάν ο γιος του επιλέξει το τένις αντί του ποδοσφαίρου. «Παίζει τέσσερις ή πέντε φορές την εβδομάδα και το απολαμβάνει», είπε ο Μπέκαμ στο British Tennis.

«Είναι ένα σπουδαίο άθλημα, είναι ένα μεγάλο προνόμιο για εκείνον να είναι εδώ με τον Άντι» είπε ο Ντέβιντ Μπέκαμ και συνέχισε : «Όταν παρακολουθείς κάποιους που είναι παράδειγμα προς μίμηση, θέλεις να είναι παθιασμένοι για το άθλημα, να παθιάζονται για αυτό που κάνουν όλη την ώρα κα να παίζουν σκληρά όλη την ώρα. Ο Άντι είναι ένας απ’ αυτούς τους παίκτες. Είναι σπουδαίο για οποιοδήποτε νέο παιδί να έχει φοβερά πρότυπα στο άθλημα και ο Άντι, είναι σίγουρα ένας απ΄ αυτούς για τα παιδιά σε όλο τον κόσμο».

Λέτε ο Ρομέο Μπέκαμ να γίνει το επόμενο αστέρι της ATP World Tour;

inner

Οι Μπέκαμ επίσης συναντήθηκαν με τον Αυστραλό τενίστα Νικ Κύργιο, ο οποίος ήταν ιδιαίτερα χαρούμενος για την συνάντηση τους και αργότερα πόσταρε στο λογαριασμό του στο Instagram μια φωτογραφία με τους δυο τους, με μια λεζάντα που έγραφε: «Ο Ρομέο Μπέκαμ μου ζήτησε να βγάλει φωτογραφία μαζί μου, εγώ του ζήτησα μια φωτογραφία με τον "θρύλο" τον πατέρα του».

Romeo Beckham asked for a photo with me, I asked for a photo with his dad ???????? #legend

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Nicholas Kyrgios (@k1ngkyrg1os) στις




inner



Επιμέλεια: Εμμανουέλα Μαρινήτση

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x