sport-fm.gr ΘΕΜΑ

Κάντε στην άκρη... ο Ιντέγε! (video)

Ο Ιντέγε Μπράουν εξελίσσεται στο νέο ήρωα του Ολυμπιακού και το sport-fm.gr σας παρουσιάζει τα μέχρι στιγμής κατορθώματα του «θωρηκτού» που σαρώνει στο διάβα του τις αντίπαλες άμυνες.

Τον περασμένο Σεπτέμβρη, αμέσως μετά την ανακοίνωση του από τον Ολυμπιακό, ο Ιντέγε Μπράουν σε δηλώσεις του στη «Sun» ανέφερε πως αρκετοί Αφρικανοί ποδοσφαιριστές, απευθύνονται σε μάγους ούτως ώστε να έχουν καλή τύχη στην ποδοσφαιρική πορεία τους στην Ευρώπη.

Ωστόσο ο γεννημένος στο Λάγος της Νιγηρίας επιθετικός του Ολυμπιακού, δεν έχει ανάγκη από βουντού και ξόρκια, αφού αποδεικνύεται στην πράξη, ότι ο ίδιος μπορεί να κάνει...μαγικά.

Όπως τόνισε αμέσως μετά τη νίκη του Ολυμπιακού στο Ζάγκρεμπ ο Μάρκο Σίλβα, μιλώντας για τον άνθρωπο που από το... πουθενά, χάρισε τη λύτρωση στον Ολυμπιακό, είναι σημαντικό για την ομάδα του Πειραιά να έχει στις τάξεις της ένα παίκτη που μπορεί να προσφέρει τόσα πολλά στην ομάδα.

Βλέποντας τη φάση του γκολ στο «Μάξιμιρ», καταλαβαίνει κανείς τους λόγους, που ο Ολυμπιακός, έστω και αργά το καλοκαίρι, τίναξε τη μπάνκα στον «αέρα», βγάζοντας από τα ταμεία του το ποσό των 5.5 εκ. ευρώ, αποκτώντας το «μαύρο διαμάντι» από τη Μπρόμιτς.

Μετά λοιπόν τον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ, ο Ιντέγε θα σκοράρει για πρώτη φορά στο Τσάμπιονς Λιγκ, αποτελώντας τη λύση του Ολυμπιακού, στο γρίφο της άμυνας της Ντιναμό.

Φέτος ο Νιηγηριανός έχει πετύχει τρία γκολ σε εννιά ματς, φορώντας την ερυθρόλευκη φανέλα, ενώ έχει μοιράσει και τρεις ασίστ. Αυτό όμως που έχει καταφέρει, είναι να ταιριάξει γάντι, στο παιχνίδι του Ολυμπιακού, εκμεταλλευόμενος τα ατομικά προσόντα, που τον κάνουν ένα από τα πιο δυνατά χαρτιά του Μάρκο Σίλβα.

Επί της ουσίας, ο Ιντέγιε Μπράουν, κατέθεσε τα διαπιστευτήρια του για πρώτη φορά στο παιχνίδι της Τούμπας. Η κίνηση με την οποία αδειάζει στο 27ο λεπτό τον Ρικάρντο Κόστα και βρίσκει δίχτυα στο πρώτο του γκολ με τον Ολυμπιακό, φανερώνει παίκτη με σημαντικά ατομικά προσόντα και κυρίως επαφή με τα δίχτυα.

Ο Νιγηριανός όμως, επιβεβαίωσε για τα καλά ότι αξίζει τα λεφτά του, στο παιχνίδι με την ΑΕΚ. Απέναντι στους «κιτρινόμαυρους» εκτός του θα βρει δίχτυα, θα δημιουργήσει με μια απίστευτη ενέργεια το γκολ του Φορτούνη, δείχνοντας ότι μπορεί να συμμετάσχει και στο δημιουργικό κομμάτι.

Όλα αυτά, μέχρι να χτυπήσει για μια ακόμα φορά στο «Μάξιμιρ». Στην Κροατία, ο Ιντέγιε, αποδεικνύει περίτρανα ότι έχει εξαιρετική επαφή με τα δίχτυα. Στο γκολ που βάζει απέναντι στη Ντιναμό, έχει καταφέρει να περάσει τη μπάλα από το μάτι της βελόνας, πετυχαίνοντας ένα τέρμα άκρως παλικαρίσιο, τις προϋποθέσεις για το οποίο δημιούργησε εντελώς μόνος του.

Παρά το γεγονός ότι έφτασε στο λιμάνι σχετικά αργά, φαίνεται να παίρνει στις πλάτες του ένα μεγάλο μέρος του φετινού Ολυμπιακού, του οποίου μπορεί να αποτελέσει το νέο ήρωα. Όλα αυτά σε συνδυασμό με την... τρέλα που κουβαλάει όταν σκοράρει, που σε αναγκάζει να περιμένεις τι θα σκαρφιστεί ο νους του στον... πανηγυρισμό.

Δείτε τα φετινά γκολ του Ιντέγε με τον Ολυμπιακό







Γιώργος Σπανομανώλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x