Επικαιρότητα

Ο ιδιόρρυθμος στολισμός της πλατείας Αριστοτέλους που διχάζει τη Θεσσαλονίκη (pics)

Ωστόσο όπως φαίνεται και από τις εικόνες οι εργασίες δεν έχουν τελειώσει ακόμη με αποτέλεσμα πολλοί να αναρωτιούνται ποιο θα είναι το τελικό αποτέλεσμα.

Αυτές οι περίεργες μεταλλικές σφαίρες και τα μετέωρα επάνω σε κοντάρια μεταλλικά ομοιώματα ανθρώπων είναι - τουλάχιστον για την ωρα - ο κεντρικός εορταστικός διάκοσμος της πλατείας Αριστοτέλους.



Ωστόσο όπως φαίνεται και από τις εικόνες οι εργασίες δεν έχουν τελειώσει ακόμη με αποτέλεσμα πολλοί να αναρωτιούνται ποιο θα είναι το τελικό αποτέλεσμα.



Πάντως για την ώρα το οπτικό αποτέλεσμα δεν φαίνεται να ικανοποιεί τους Θεσσαλονικείς αφού πολλοί με σχόλιά τους στο Facebook αναπολούν το παλιό παραδοσιακό χριστουγεννιάτικο δέντρο ή έστω το πατροπαράδοτο καραβάκι, ενώ ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του δήμου Σταύρος Καλαφάτης από το βήμα του δημοτικού συμβουλίου χαρακτήρισε την καθυστέρηση παραχώρησης της πλατείας για τα Χριστούγεννα «χριστουγεννιάτικο παραμύθι δίχως τέλος», παραφράζοντας τον τίτλο του γνωστού βιβλίου του Μίχαελ Έντε «Ιστορία δίχως τέλος».



Και προσέθεσε πως : «Για ακόμη μια φορά, λοιπόν, ανεμομαζώματα, διαβολοσκορπίσματα από τη δημοτική αρχή». Μάλιστα, κάλεσε τη διοίκηση του δήμου «να αρχίσει σήμερα τη συζήτηση για το τι θα πράξει ο δήμος τα Χριστούγεννα του 2017, μήπως και καταφέρει να τα υλοποιήσει για τα Χριστούγεννα του... 2018». Ωστόσο υπάρχουν και κάποιοι που περιμένουν υπομονετικά το αποτέλεσμα δείχνοντας εμπιστοσύνη στη διοίκηση Μπουτάρη παρόλο που και σε προηγούμενες χρονιές το αποτέλεσμα δεν τη δικαίωσε.



Πηγή: seleo.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x