Ελλάδα

«Ο Ηλίας Λιανός ρυθμίζει τις εξελίξεις»

Ο Πανιώνιος κατάφερε μια εβδομάδα μετά την προθεσμία της ΕΕΑ να εξασφαλίσει το πιστοποιητικό για τη συμμετοχή στην Α1 μπάσκετ και θα αγωνιστεί για 34η σερί χρονιά στο μεγάλο πρωτάθλημα.

Έτσι, η διοίκηση της «κυανέρυθρης» ΚΑΕ εξέδωσε την Τρίτη ευχαριστήρια ανακοίνωση προς τον Ηλία Λιανό για τη βοήθεια που προσέφερε στην επίλυση του τελευταίου μεγάλου προβλήματος και τονίζει πως ο ίδιος ο πρώην μεγαλομέτοχος ρυθμίζει τις όποιες εξελίξεις προκύπτουν στη νέα «σελίδα» της ομάδας.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Νέα Σμύρνη, 30 Σεπτεμβρίου 2014,

Αποτιμώντας το αποτέλεσμα της χθεσινής ημέρας, ευχαριστούμε όλους αυτούς που συνέβαλαν στο εξαιρετικά δύσκολο έργο μας σε αυτή την κρίσιμη στιγμή για την ιστορία του συλλόγου.

Πρωταρχικό ρόλο στην επίλυση του προβλήματος της αδειοδότησης της ομάδας για τη συνέχιση της συμμετοχής της στην Α1, έπαιξε φυσικά ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ Πανιώνιος ΓΣΣ, Ηλίας Λιανός. Αυτός με καίριες και αποτελεσματικές κινήσεις κατέβαλε 100 ευρώ για την απαιτούμενη εγγυητική επιστολή και κατάφερε την ύστατη ώρα να κρατήσει τον Πανιώνιο στη θέση που ανήκει.

Στην προσπάθεια αυτή ήταν σημαντική η συμπαράσταση ΟΛΩΝ των φιλάθλων του Πανιωνίου, καθώς και των παλαιμάχων καλαθοσφαιριστών του. Ιδιαίτερες ευχαριστίες θα πρέπει να απευθύνουμε στον Δήμαρχο της πόλης, Σταύρο Τζουλάκη, που με σθένος και καθαρό λόγο προέβαλε στην ΕΕΑ την απαίτηση του λαού της Νέας Σμύρνης για τη συμμετοχή του Πανιωνίου στην Α1.

Ο Ηλίας Λιανός είναι ο κύριος ρυθμιστής των εξελίξεων για τη μετάβαση στην επόμενη ημέρα της ομάδας.

Το ΔΣ της ΚΑΕ Πανιώνιος ΓΣΣ».

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x