Δελτία Τύπου

Ο Ιωαννίδης καλωσορίζει τo Coca-Cola Cup στη Θεσσαλονίκη

Ο Γιάννης Ιωαννίδης καλωσόρισε το Coca-Cola Cup στην Θεσσαλονίκη, παραχωρώντας συνέντευξη Τύπου.

Ο Υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Γιάννης Ιωαννίδης καλωσόρισε το Coca-Cola Cup στην Θεσσαλονίκης, παραχωρώντας συνέντευξη Τύπου με στελέχη της εταιρείας στο δημαρχείο του Δήμου Εύοσμου το Σάββατο 13 Απριλίου.

Η διοργάνωση που βρίσκεται ήδη στην τελική της ευθεία τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου υπογραμμίζοντας τη σημασία που δείχνει η Πολιτεία για πρωτοβουλίες που προσφέρουν κίνητρο προς τη νεολαία για μεγαλύτερη αθλητική συμμετοχή και σωματική δραστηριότητα.

Ο Υπουργός αναφέρθηκε στο ότι αποτελεί μια αξιέπαινη προσπάθεια κοινωνικού χαρακτήρα για εφήβους με σκοπό να τους προσελκύσει μέσω της μύησης σε ένα τόσο αγαπημένο άθλημα, όπως το ποδόσφαιρο, στην εκδήλωση της ενεργητικότητάς τους.

Ο τρόπος υλοποίησης είναι τέτοιος που προσφέρει κίνητρο για πιο ενεργό αθλητική συμμετοχή ώστε να ξεπεράσουν οι έφηβοι, σε μικρό ή μεγάλο βαθμό, τα προβλήματα της μειωμένης φυσικής δραστηριότητας και του διακριτού ακόμη και στις μικρές ηλικίες στη χώρα μας, υπερβολικού σωματικού βάρους. Πρόκειται για ένα τουρνουά που καλεί τους νέους να αγωνιστούν, να αγαπήσουν το ποδόσφαιρο και να δείξουν τις ικανότητές τους. Θα είμαστε κοντά σε παρόμοιες ιδιωτικές πρωτοβουλίες που θα έχουν σκοπό να κινητοποιήσουν τα παιδιά της χώρας μας.

Στη συνέντευξη Τύπου παραβρέθηκαν εκπρόσωποι της Coca-Cola, ο δήμαρχος Ευόσμου Κορδελιού κ. Στάθης Λαφαζανίδης και οι παλαίμαχοι διεθνείς ποδοσφαιριστές μας κ. Λάκης Παπαϊωάννου (υπεύθυνος των ακαδημιών της Arsenal στην Ελλάδα) και κ. Ντίνος Κούης (ιδιοκτήτης της εγκατάστασης που θα φιλοξενήσει το Coca-Cola Cup στις 20 και 21 Απριλίου).

Μέχρι στιγμής, η διοργάνωση έχει φιλοξενήσει σε 10 εγκαταστάσεις πάνω από 6.000 παιδιά. Το τουρνουά θα αναδείξει τις καλύτερες ομάδες 5x5 στην Ελλάδα και θα τους δώσει την ευκαιρία να κερδίσουν μοναδικά δώρα. Η κυπελλούχος ομάδα της Θεσσαλονίκης στις ηλικίες 18-19 θα περάσει στην τελική φάση όπου θα διεκδικήσει ένα ταξίδι στο Τορίνο για να ζήσει μια απίστευτη ποδοσφαιρική εμπειρία με τηνJuventus FC.

Αντίστοιχα, οι πρώτες ομάδες της τελικής φάσης στις ηλικιακές κατηγορίες 14-15 και 16-17 (μια ανά κατηγορία) κερδίζουν ως έπαθλο τη συμμετοχή των μελών τους στο καλοκαιρινό πρόγραμμα ανάπτυξης ταλαντούχων ποδοσφαιριστών των σχολών της Arsenal στην Ελλάδα.

Αναλυτικά οι όροι του διαγωνισμού, το πλήρες πρόγραμμα και όλες οι διαθέσιμες πληροφορίες και η φόρμα ηλεκτρονικής εγγραφής δημοσιεύονται στο http://www.coca-cola.gr.

Ακολουθήστε το Coca-Cola Cup: https://twitter.com/cocacolacupgr

και γίνετε μέλος στο: http://www.facebook.com/CocaColaCupGreece

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x