Τένις

Ο κακός του «δαίμονας»

Δεύτερο σερί τουρνουά όπου ο Μάρκος Παγδατής αντιμετώπισε τον Στανίσλας Βαβρίνκα και... διπλασιάστηκαν οι ήττες για τον Κύπριο τενίστα.

Σε... κακό μπελά εξελίσσεται για τον Μάρκο Παγδατή, ο Στανίσλας Βαβρίνκα. Μετά την αναμέτρησή τους στο US Open, οι δυο τους συναντήθηκαν ξανά, αυτή την φορά στην Κουάλα Λουμπούρ, με τον Ελβετό να παίρνει την νίκη με 2-0 σετ (6-1, 7-5).

Η αλήθεια είναι πως στο πρώτο σετ, ο Κύπριος τενίστας δεν... εμφανίστηκε ποτέ στο κορτ. Ο Σταν το κατέκτησε σαν σε προπόνηση σε 23 λεπτά, κάνοντας διπλό μπρέικ.

Στο δεύτερο, ο Παγδατής άλλαξε το «τσιπ», έδειξε να λειτουργεί πολύ καλύτερα το σέρβις του, απέφυγε τα «χαζά» λάθη και θα μπορούσε να διεκδικήσει την ισοφάριση στο tie break. Ωστόσο, στο 11ο γκέιμ του σετ, δέχθηκε μπρέικ και η σεμνή τελετή έλαβε τέλος, με το νούμερο 48 στον κόσμο να αποχαιρετά το τουρνουά της Μαλαισίας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x