MOTO GP

Επιτέλους χαμόγελα για τον Λορένθο

Ευχαριστημένος από την παρουσία του στο Grand Prix της Αυστρίας είναι ο Χόρχε Λορένθο, κάνοντας λόγο για τον καλύτερο φετινό του αγώνα.

Την τέταρτη θέση κατέλαβε ο Χόρχε Λορένθο στο Grand Prix της Αυστρίας, ενώ ήταν 6.5 δευτερόλεπτα πίσω από τον πρώτο, Αντρέα Ντοβιτσιόζο.

Αυτό το αποτέλεσμα ήρθε σε μια μέτρια χρονιά για τον Ισπανό, ο οποίος δεν έχει καταφέρει να ανταποκριθεί στις προσδοκίες που είχε η Ducati από αυτόν, και βρίσκεται στην έβδομη θέση της κατάταξης με 79 βαθμούς.

Ο Λορένθο κατάφερε να βρεθεί στην πρώτη θέση στο αυστριακό Grand Prix λίγο μετά την εκκίνηση, ενώ οδηγούσε την κούρσα μέχρι τον ενδέκατο γύρο.

«Στην Αυστρία είχα την καλύτερη απόδοση. Μπορεί στη Χερέθ να είχα τερματίσει μία θέση πιο πάνω από την Αυστρία, αλλά τότε είχα διαφορά από τον πρώτο 14 δευτερόλεπτα, ενώ τώρα η διαφορά ήταν μόνο περίπου έξι δευτερόλεπτα. Επίσης ήμουν στην πρώτη θέση για δέκα γύρους, τους περισσότερους μέχρι τώρα», είπε ο Ισπανός.

Ο αναβάτης της Ducati αναφέρθηκε και στη συνέχεια του πρωταθλήματος, τονίζοντας ότι: « Πρέπει να είμαστε ικανοποιημένοι για το αυστριακό Grand Prix, αλλά όχι χαρούμενος, γιατί προφανώς εγώ θέλω περισσότερα ομάδα μου και η ομάδα μου θέλει περισσότερα από εμένα. Κάνουμε μεγάλα βήματα και ελπίζω να κάνουμε το τελευταίο που χρειάζεται στις δοκιμές στο Μισάνο».

Επιμέλεια: Περικλής Καλογερόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x