Κώστας Νικολακόπουλος

Ο καλύτερος μετά από Ιντέγε και Μπεργκ!

Ο Κώστας Νικολακόπουλος γράφει στο sport-fm.gr για τον πολύ δυνατό επόμενο αντίπαλο του Ολυμπιακού και τα αστέρια του!

• Με την καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος λοιπόν μετά τους τέσσερις μεγάλους παίζει λοιπόν ο Ολυμπιακός.

• Ο Πανιώνιος πραγματικά από πέρσι είναι πολύ ανταγωνιστικός και νομίζω ότι έχει παίξει ρόλο στο φετινό καλό του ξεκίνημα ότι μπόρεσε να αναπληρώσει το κενό του Μπακασέτα με ένα πιο έμπειρο παίκτη, που έχει και ποιότητα, τον Μασούντ, ενώ του βγαίνει κι ο νεαρός Γιαννιώτης, που αντικατέστησε τον Διούδη.

• Γενικά έχει κάνει προσεκτικές κινήσεις σε σχέση με το περσινό του ρόστερ: Ο Ενγκόνγκ θεωρητικά τουλάχιστον μπορεί να προσφέρει περισσότερα από τον Καραμάνο. Κι ο Ολαϊτάν από τον Μπαργκάν. Ακόμη και τον Μπουμάλ που είχε φύγει το Γενάρη, τον αναπλήρωσε το καλοκαίρι με τον Φούντα, ενώ ο Οικονόμου είχε ήδη αντικαταστήσει στο κέντρο της άμυνας τον Χατζηϊσάϊα, επίσης πώληση του περασμένου Γενάρη-και έχει πάρει τη θέση του Οικονόμου στο αριστερό άκρο της άμυνας ο Κύπριος διεθνής Αντωνιάδης. Και ήρθε στην άμυνα κι ο Καμερουνέζος Γκιοάτα, με συνέπεια να λείπει τώρα ο Ρισβάνης, αλλά ο Πανιώνιος να έχει μία καλή λύση.

• Για τα δεδομένα του Πανιώνιου, νομίζω ότι αποτελεί τεράστια επιτυχία ότι μπορεί κι έχει δύο ενδεκάδες! Γιατί αν υποτεθεί ότι η μία είναι με Γιαννιώτη, Βλάχο, Ρισβάνη, Οικονόμου, Αντωνιάδη, Σιώπη, Κόρμπο, Μασούντ, Μασούρα, Ανσαριφάρντ, Φούντα, υπάρχει και μία δεύτερη με Θεοδωρόπουλο, Αργυρόπουλο, Γκιοάτα, Πατσατζόγλου, Τασουλή, Κρητικό, Καθάριο, Σαββίδη, Μπεν, Ενγκόνγκ, Ολαϊτάν!

• Θεωρώ δε ότι το πιο μεγάλο του όπλο είναι ο Ανσαριφάρντ. Στα δικά μου μάτια ο καλύτερος σέντερ φορ της ελληνικής Λίγκας, μετά τους Ιντέγε και Μπεργκ-κι όσο οι Καρντόσο και Αλμέϊδα ψάχνονται ακόμη να βρουν τα πατήματά τους, για διάφορους λόγους ο καθένας.

• Ο Ιρανός και σκοράρει, αλλα και μπορεί και βοηθάει πολύ την ομάδα του με την κατάθεση ποιότητας που κάνει. «Σπάει» μπάλες από τη θέση του κεντρικού κυνηγού, πάει στα πλάγια και βγάζει καλές σέντρες για γκολ, έχει καλές συνεργασίες με τον Μασούντ, φεύγει έξοχα στην κόντρα.

• Αυτό στο οποίο θέλω να καταλήξω είναι ότι ο Ολυμπιακός πρέπει να δουλέψει πολύ στο παιχνίδι αυτό για να κερδίσει τον Πανιωνιο. Να δουλέψει και επιθετικά σπάζοντας την καλά οργανωμένη αντίπαλη άμυνα, αλλά και αμυντικά, σταματώντας τον Ανσαριφάρντ...

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x