Επικαιρότητα

Ο κάμεραμαν είχε καταγράψει την απόλυση του δολοφόνου του

Μια πληροφορία που ρίχνει επιπλέον φως στα πιθανά κίνητρα του δολοφόνου της ρεπόρτερ και του οπερατέρ στη Βιρτζίνια ήρθε στην επιφάνεια.

Νέες πληροφορίες έρχονται στην επιφάνεια και ρίχνουν φως στα πιθανά κίνητρα που είχε ο Βέστερ Λι Φλάναγκαν για να δολοφονήσει σε ζωντανή μετάδοση τη δημοσιογράφο Άλισον Πάρκερ και τον οπερατέρ Άνταμ Γουόρντ.

Όπως έγινε γνωστό, ο 27χρονος κάμεραμαν είχε καταγράψει την απόλυση του δολοφόνου του από το σταθμό στον οποίο συνεργάζονταν μέχρι το 2013, όπως επίσης και τη συνοδεία του από άνδρες της ασφάλειας εκτός του κτιρίου, όταν εκείνος αρνείτο να αποχωρήσει από το χώρο. Μάλιστα ο 41χρονος δολοφόνος είχε δει πως τον κατέγραφε ο Γουόρντ και αφού τον έβρισε του είχε ρίξει κάτω την κάμερα.

Ο Φλάναγκαν είχε απολυθεί προ διετίας, καθώς είχαν εκφραστεί σοβαρά παράπονα για την απόδοσή του στη δουλειά, αλλά περισσότερο για τη συμπεριφορά του απέναντι σε συναδέλφους του. Μάλιστα στα «τιτιβίσματα» που έκανε μετά τη δολοφονία και πριν αυτοκτονήσει, έγραψε πως ο Γουόρντ είχε παραπονεθεί στη διεύθυνση του σταθμού για τη συμπεριφορά του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x