Champions League

Ο Κασάι στο Μπάγερν-Μπαρτσελόνα

Ο Βίκτορ Κασάι θα διευθύνει την πρώτη αναμέτρηση της Μπάγερν Μονάχου με την Μπαρτσελόνα, στο πλαίσιο της ημιτελικής φάσης του Champions League.

Τον Ούγγρο Βίκτορ Κασάι όρισε η UEFA να διευθύνει το πρώτο παιχνίδι της ημιτελικής φάσης του Champions League ανάμεσα στην Μπάγερν Μονάχου και την Μπαρτσελόνα.

Ο συγκεκριμένος ρέφερι έχει σφυρίξει δύο φορές αγώνα των «μπλαουγκράνα» στο παρελθόν, όπου είχαν πανηγυρίσει ισάριθμες νίκες.

Η πρώτη ήταν στον τελικό της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης το 2011 κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (υπέρ των Καταλανών) και ο δεύτερος ήταν πολύ πρόσφατα: η ανατροπή που υπήρξε με την Μίλαν στο Καμπ Νου (4-0).

Ο Κασάι θεωρείται ένας από τους καλύτερους ρέφερι στην Ευρώπη και παγκοσμίως, ενώ παρουσιάζεται κάθετος σε θέματα βίας στα γήπεδα.

Ο Ούγγρος διαιτητής έχει σφυρίξει και άλλα σημαντικά ματς, όπως τον περσινό ημιτελικό του Champions League Ρεάλ Μαδρίτης-Μπάγερν Μονάχου στο «Μπερναμπέου», όπου η «βασίλισσα» αποκλείστηκε από τον τελικό στα πέναλτι.

Ακόμη ένα σημαντικό ματς ήταν εκείνο της Ισπανίας με τη Γερμανία στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Νοτίου Αφρική, όπου οι «φούριας ρόχας» είχαν επικρατήσει με γκολ του Κάρλες Πουγιόλ.

Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x