Stoiximan Super League

Ο… καταδότης Σίσιτς και η απάντηση

Για σοβαρό πειθαρχικό παράπτωμα κατηγορείται ο Μίρνες Σίσιτς, ο οποίος απαντάει στις κατηγορίες του Τζενάρο Γκατούζο πως έδωσε πληροφορίες για το σύστημα του ΟΦΗ στον Ραζβάν Λουτσέσκου.

Θέση στις κατηγορίες του Τζενάρο Γκατούζο πως «κάρφωσε» το σύστημα με το οποίο θα έπαιζε ο ΟΦΗ κόντρα στη Skoda Ξάνθη στον Ραζβάν Λουτσέσκου πήρε ο Μίρνες Σίσιτς.

Αυτή η φήμη έχει αναπτυχθεί έντονα τις τελευταίες μέρες στο Ηράκλειο, κάτι που έχει προκαλέσει πρόβλημα στον Σλοβένο μεσοεπιθετικό που δεν μπορεί να κυκλοφορήσει – όπως λέει – στην πόλη.

«Μετά το ματς με κατηγόρησε πως πριν από το παιχνίδι μίλησε με τον Λουτσέσκου και του έδωσα πληροφορίες για το σύστημα και την τακτική με την οποία θα παίξουμε!», ανέφερε αρχικά ο 33χρονος παίκτης στο Goal και πρόσθεσε:

«Βλέπει φαντάσματα. Δεν ξέρω από πού το έβαλε αυτό στο μυαλό του ή του το είπε κανείς, αλλά αν δεν με θέλει αυτός ο κύριος στην ομάδα, μπορεί να μου το πει ευθέως. Εγώ θα φύγω. Μπορεί να πει το οτιδήποτε για μένα. Ότι είμαι μαλ..ας, ότι δεν είμαι καλός παίκτης, αλλά δεν μπορεί να λέει τέτοια πράγματα και να με προσβάλει έτσι. Δεν φτάνει που παίζω τέσσερα χρόνια απλήρωτος, που πληρώνω από την τσέπη μου για να μπορέσω να επιβιώσω όπως και τα περισσότερα παιδιά, μου δημιουργεί πρόβλημα αφού πλέον δεν μπορώ να κυκλοφορήσω πουθενά στο Ηράκλειο. Όχι, μη μας γ..ας έτσι»!

Ο Σίσιτς αναμένεται να έχει την Τετάρτη συνάντηση με τον πρόεδρο του ΟΦΗ, Μάνθο Πουλινάκη, από τον οποίο θα ζητήσει εξηγήσεις, ενώ η κρητική ΠΑΕ κάνει λόγο για σοβαρό πειθαρχικό παράπτωμα και για κλήση σε απολογία που έχει γίνει.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x