Gossip

Ο κιθαρίστας των Kasabian θέλει να σχεδιάσει την εμφάνιση της Λέστερ

Φανατικός οπαδός των «Μπλε» ο Πιτσόρνο, είναι διατεθειμένος να κάνει… στροφή στην καριέρα του για χάρη της αγαπημένης του ομάδας.

Ο Σέρτζε Πιτσόρνο θέλει να εκμεταλλευτεί την καλλιτεχνική του φύση προς όφελος της Λέστερ και να το γυρίσει από την μουσική, στην… μόδα. Ο κιθαρίστας του διάσημου συγκροτήματος Kasabian, αποκάλυψε πως έχει ως όνειρο ζωής να σχεδιάσει την εμφάνιση των υποψήφιων πρωταθλητών Αγγλίας.

«Μόνο δώστε μου ένα στυλό, γιατί ξέρω καλά πως κάθε χρόνο λέω “Αχ, πάλι λάθος το έκαναν”», δήλωσε ο 35χρονος καλλιτέχνης και συνέχισε: «Αφήστε με σε ένα δωμάτιο και θα σας δώσω τις καλύτερες εμφανίσεις για τα επόμενα τρία χρόνια. Μετά θα εξαφανιστώ και δεν θα με ξαναδείτε».

inner

Ο Πιτσόρνο ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να προβεί σε τίποτα εκκεντρικές επιλογές: «Θα βαδίσω σε παραδοσιακά μονοπάτια, αλλά θα δώσω την έξτρα πινελιά που λείπει αυτή την στιγμή».

inner

Η (ενδεχόμενη) κατάκτηση του τίτλου από την Λέστερ είναι κάτι που ούτε καν να ονειρευτεί δεν τολμούσε ο Ιταλός κιθαρίστας: «Δεν μπορώ καν να μιλάω γι’ αυτό. Είναι η κυρίαρχη σκέψη σε ό,τι κι αν κάνω. Για να πω την αλήθεια, είναι κάτι που δεν μπορώ ακόμα να συνειδητοποιήσω».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x