Χρήστος Σωτηρακόπουλος

Ο Κόντε βάζει το εγώ κάτω απο το εμείς!

Το πως ο Κόντε αντιλήφθηκε πολύ γρήγορα τις όποιες ιδιαιτερότητες του αγγλικού πρωταθλήματος δεν αρμενίζει ο ίδιος στραβά προσπαθεί να εξηγήσει ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος.

Πως ο Κόντε ήταν κομμένος και ραμμένος για την Τσέλσι σας το είχα γράψει απο το καλοκαίρι. Στον Σπορ FM με το που τελείωσε το Euro επέμενα πως ο Ιταλός θα έδινε ευκαιρία στους παικτες που με τον Μουρίνιο είχαν αναδειχτεί μόλις δωδεκα μηνες πριν πρωταθλητές και που ο Πορτογάλος είχα κατορθώσει να απαξιώσει μέσα σε δώδεκα εβδομαδες στους τελευταίους μήνες του 2015! Ο Κόντε με αυτόν τον τρόπο, σας έγραφα τότε πως θα επιχειρούσε να κερδίσει τα αποδυτηρια με το καλημέρα! Ετσι και έγινε...

Έπεισε τον Ντιέγκο Κόστα να μείνει και τον Αζάρ πως είναι αυτός που χρειάζεται! Δεν ζητούσε κάθε μέρα και άλλο παίκτη και δεν προσπάθησε να βγάλει το υλικό που παρέλαβε άχρηστο! Ο Καντέ ήταν η πιο μεγάλη εγγύηση αφού με λογικά χρήματα (έτσι όπως έχουν εκτοξευτεί οι τιμές) άφησε τη Λέστερ για να δώσει την ίδια σιγουριά στα χαφ των " μπλε"με εκείνη που πρόσφερε απλόχερα όλη την απίστευτη περσινή σεζόν στις "αλεπούδες"! Επισης ο Κόντε ήθελε τον Αλόνσο που τον έβλεπε ως λύση για τα αριστερά αλλά γενικά προτίμησε να προχωρήσει με τους παίκτες που στη χρονιά που είχε μολις τελειώσει είχαν βγάλει την Τσέλσι μόλις δέκατη! Η χειρότερη εμφάνιση πρωταθλήτριας απο την εποχή της Μπλάκμπερν Ρόβερς πριν μία εικοσαετία!

Διαβάστε ολόκληρο το κείμενο στο england365.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x