Τένις

«Ο Κοκκινάκης π$%&#*ε τη φίλη σου» (video)

Ο Νικ Κύργιος απέκλεισε τον Σταν Βαβρίνκα στο τουρνουά του Μόντρεαλ, αλλά τράβηξε πάνω του τα βλέμματα για αρνητικό λόγο. Δείτε το απίστευτο trash talking στον μεγάλο του αντίπαλο.

Μια σημαντική πρόκριση επί ενός σπουδαίου αντιπάλου επισκιάστηκε από την ανάρμοστη συμπεριφορά του Νικ Κύργιου. Ο ομογενής από την Αυστραλία τενίστας απέκλεισε τον Σταν Βαβρίνκα στους «32» του τουρνουά του Μόντρεαλ (Rogers Cup), καθώς παρότι έχασε με 7-6 το πρώτο σετ, πήρε το δεύτερο με 6-3 και προηγείτο με 4-0 γκέιμ στο τρίτο, όταν ο Ελβετός-που είναι νούμερο 5 στην παγκόσμια κατάταξη-αποχώρησε τραυματίας.

Λίγοι όμως ασχολούνται με το αποτέλεσμα. Κι αυτό γιατί στη διάρκεια του αγώνα ο Κύργιος πλησιάζοντας στον αντίπαλό του ακούστηκε ξεκάθαρα να λέει: «Ο Κοκκινάκης π$%&#*ε τη φίλη σου. Λυπάμαι που στο λέω αυτό, φίλε». Όπως λένε οι καλά γνωρίζοντες, ο Κύργιος αναφερόταν στον έτερο ομογενή τενίστα, ο οποίος φημολογείτο πως είχε σχέση με την τενίστρια Ντόνα Βέκιτς, η οποία είναι στο πλευρό του Βαβρίνκα μετά το διαζύγιό του.



Ο Κύργιος κλήθηκε να μιλήσει για την πράξη του αμέσως μετά τον αγώνα. «Κι εκείνος μου έλεγε διάφορα. Ήταν κάτι που έγινε πάνω στη στιγμή. Απλώς το είπα», τόνισε δίχως να δείξει ιδιαίτερη… μεταμέλεια.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x