Ελλάδα

«Ο Κολέ θέλει Ολυμπιακό»!

Συνάντηση με τον πρόεδρο της Στρασμπούργκ θα έχει Βενσάν Κολέ, ώστε να συζητήσει το ενδεχόμενο «διαζυγίου» με τη γαλλική ομάδα και στη συνέχεια να υπογράψει στον Ολυμπιακό, σύμφωνα με δημοσίευμα.

Αν και την Δευτέρα (13/10) η προσπάθεια του Ολυμπιακού να φέρει τον Βενσάν Κολέ στον Πειραιά φαινόταν πως «ναυαγεί», ένα νέο δημοσίευμα υποστηρίζει πως ο Γάλλος προπονητής θέλει τα… ερυθρόλευκα.

Σύμφωνα, λοιπόν, με την έγκυρη ιστοσελίδα «sportando», ο τεχνικός της Στρασμπούργκ θα συναντήσει τον πρόεδρο του συλλόγου, ώστε να τον πείσει να μην ολοκληρώσει την υπόλοιπη διάρκεια του συμβολαίου του και να καθίσει στον πάγκο του Ολυμπιακού.

Ο Κολέ, ο οποίος σε δηλώσεις του στην «Equipe» αποκάλυψε πως οι Πειραιώτες του προσέφεραν τριετές συμβόλαιο, έχει έναν ακόμη χρόνο συμβολαίου με την γαλλική ομάδα.

Βέβαια, να θυμίσουμε πως ο ισχυρός άνδρας της Στρασμπούργκ, Μαρτιάλ Μπεγιόν είχε τονίσει για ένα τέτοιο σενάριο: «Ο Βενσάν δεν παραχωρείται, εκτός αν οποιοσδήποτε σύλλογος πληρώσει ένα πολύ πολύ πολύ μεγάλο ποσό ως αποζημίωση στην ομάδα μας».

Επιμέλεια: Νίκος Παπακαλός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x