Super League 2

«Ο Κούγιας κάνει ό,τι μπορεί για την Παναχαϊκή»

Στην προσπάθεια που κάνει ο Άλέξης Κούγιας για να επαναφέρει την Παναχαϊκή σε ρόλο πρωταγωνιστή στάθηκε ο γενικός αρχηγός της ομάδας, Παναγιώτης Τσιριμπής, μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

Ο πρόεδρος της Παναχαϊκής κάνει μεγάλη προσπάθεια ώστε η ομάδα να πρωταγωνιστήσει ξανά, σύμφωνα με τον Παναγιώτη Τσιριμπή.

Ο γενικός αρχηγός του αχαϊκού συλλόγου, μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και τον Γιώργο Χελάκη, τόνισε επίσης πως διαθέτουν το πιο νεανικό ρόστερ στην κατηγορία της Football League, ενώ επισήμανε πως ο κόσμος έρχεται όλο και πιο κοντά στην ομάδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6:

Για το τι έχει αλλάξει στην Παναχαϊκή: «Το καλοκαίρι ο πρόεδρος μας αποφάσισε να στραφούμε στα νέα παιδιά. Έχουμε το νεαρότερο ρόστερ στην κατηγορία. Θέλουμε να πρωταγωνιστήσουμε με νέους παίκτες. Σε αυτό μας βοηθάει ο πρόεδρος που κάνει ό,τι μπορεί για την ομάδα μας».

Για τους στόχους της ομάδας: «Η Παναχαϊκή είναι μεγάλη ομάδα. Αν στο τέλος έχουν πάει καλά τα πράγματα τότε όλοι στον σύλλογο θα είμαστε ικανοποιημένοι».

Για την στάση του κόσμου: «Ο κόσμος ήταν κάπως μουδιασμένος. Όμως αν σκεφτεί κανείς πως με την Ερμιονίδα είχαμε 50% αύξηση εισιτηρίων τότε ο κόσμος έρχεται όλο και πιο κοντά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x