Τένις

Ο Κύργιος δεν είναι και πολύ… κύριος, αλλά το ‘χει! (video)

Ο Ελληνοαυστραλός τενίστας πέρασε στην δεύτερη φάση του Γουίμπλετον αλλά δεν ξέχασε τις –όχι και τόσο καλές- συνήθειές του και παρατηρήθηκε από τον διαιτητή για αθυροστομία.

Καλύτερα να σου βγει το μάτι παρά το όνομα, λέει ο λαός. Κάπως έτσι έχει βγει και το όνομα του Νικ Κύργιος, ο οποίος δεν θεωρείται και το καλύτερο παιδί στα γήπεδα. Γι’ αυτό και πριν καν ξεκινήσει ο αγώνας του κόντρα στον Ράντεκ Στέπανεκ για τον πρώτο γύρο του Γουίμπλετον, ο διαιτητής τον προειδοποίησε: «Πρόσεχε την γλώσσα σου και φρόντισε η ρακέτα να παραμείνει στο χέρι σου».

Τι κι αν το πε, τι κι αν δεν το πε. Λίγη ώρα αργότερα, συγκεκριμένα λίγο πριν το τέλος του 3ου σετ, αναφώνησε «Σκ@τ@!» καθώς έχασε ένα τάι μπρέικ. Ο διαιτητής, Μο Λαϊάνι, ένας από τους πιο αναγνωρισμένους στο είδος του, του έκανε προειδοποιητική παρατήρηση, γεγονός που δεν ίδρωσε ούτε το αυτί του Κύργιος: «Θέλω να μου πεις τι είπα», του απάντησε, αλλά ο ρέφερι αρνήθηκε να επαναλάβει την λέξη από το μικρόφωνο.

Ερωτηθείς στην συνέντευξη Τύπου για το αν όντως χρησιμοποίησε «απρεπή» λέξη, ο 21χρονος τενίστας είπε: «Δεν ξέρω, αλλά είμαι σχεδόν σίγουρος ότι όλοι σε αυτή την αίθουσα την έχουμε ξεστομίσει».

Ευτυχώς το ταλέντο του και ειδικά αυτή η φάση, επισκίασαν το γεγονός και «ανάγκασαν» το κοινό να τον αποθεώσει.




Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι ο Κύργιος επικράτησε 3-1 σετ (6-4, 6-3, 6-7, 6-1) του Τσέχου και στην επόμενη φάση θα αντιμετωπίσει τον Γερμανό Ντάστιν Μπράουν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x