Τένις

«Ο Κύργιος δεν κατανοεί τι σημαίνει να είσαι Ολυμπιονίκης»

Μετά τον Μπέρνταντ Τόμικ, ο οποίος τέθηκε εκτός της αποστολής της Αυστραλίας και ο Νικ Κύργιος είναι πιθανό να ακολουθήσει το «δρόμο» του συμπατριώτη του μακριά από τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ο Μπέρναντ Τόμικ έθεσε από μόνος του εκτός, τη θέση του στην Εθνική ομάδα, αφού είπε ότι θα πάρει τη δύσκολη απόφαση να μην αγωνιστεί στο Ρίο και θα πάρει μέρος σε ένα τουρνουά της ATP, που θα διεξάγεται την ίδια εποχή με τους Ολυμπιακούς, στο Μεξικό.

Η αρχηγός της αποστολής της Αυστραλίας Κίτ Σίλερ, σχολίασε την απόφαση του Τόμικ, λέγοντας πως «είναι επιλογή του και στην ομάδα θέλουμε να έχουμε αθλητές που θέλουν να είναι προετοιμασμένοι για το τι σημαίνει η ομάδα, ενώ κάθε Αυστραλός θα έδινε τα πάντα, ακόμα και τη ζωή του για να είναι Ολυμπιονίκης και να ακολουθεί πιστά, το τι σημαίνει αυτό. Αν κάποιος δεν ξέρει το όφελος απ΄ όλο αυτό, αυτός χάνει».

Ο Κύργιος, τόνισε η coach ότι έχει πειθαρχικό παράπτωμα (είχε τιμωρηθεί στον αγώνα με τον Γκασκέ αφού κατά τη διάρκεια ενός game καθόταν σαν άγαλμα, αρνούμενος να αγωνιστεί) και ότι είναι κάθετη στο να μην συμμετέχει και η απόφαση της δεν θα αλλάξει. Οι δύο αθλητές έχουν δείξει αδιαφορία για τα Ολυμπιακά δρώμενα και η Σϊλερ τόνισε ότι και κάποιοι άλλοι αθλητές είναι έτσι και μελετάτε η περίπτωση τους.

Επιμέλεια: Εμμανουέλα Μαρινήτση

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x