Αγγλία

Ο Κυριάκος και οι… άλλοι για Λίβερπουλ

Εβδομήντα με ογδόντα εκατ. ευρώ φέρεται έτοιμη να δαπανήσει η Λίβερπουλ για την ενίσχυση του υπάρχοντος ρόστερ, με τον Κυριάκο Παπαδόπουλο να είναι μεταξύ των παικτών που κοιτάζουν οι «κόκκινοι».

Την επιστροφή της στο Champions League γιορτάζει η Λίβερπουλ, η οποία είναι πολύ κοντά στην κατάκτηση του αγγλικού πρωταθλήματος και ο βρετανικός Τύπος φέρνει στην επιφάνεια τα ονόματα που ενδεχομένως να απασχολήσουν τους «κόκκινους» στην προσεχή μεταγραφική περίοδο.

Η διοίκηση του αγγλικού συλλόγου αναμένεται να «ανταμείψει» τον Μπρένταν Ρότζερς για τη δουλειά του, προχωρώντας στην απόκτηση αξιόλογων ποδοσφαιριστών για να κάνει καλύτερα τη δουλειά του την ερχόμενη σεζόν.

Συγκεκριμένα, οι ιδιοκτήτες «Fenway Sports Group» αναμένεται να δώσουν ένα ποσό από 70 με 80 εκατ. ευρώ στον Βορειοϊρλανδός τεχνικός για να κάνει τις προσθήκες που κρίνει εκείνος σκόπιμες για να πετύχει το έργο του.

Σύμφωνα με την «Mirror», στη Λίβερπουλ θα επιστρέψουν οι Μπορίνι και Σούσο, οι οποίοι κάνουν πολύ καλές εμφανίσεις σε Σάντερλαντ και Αλμερία, αντίστοιχα.

Θα υπάρξουν, όμως, και μεταγραφές με έναν Έλληνα, τον Κυριάκο Παπαδόπουλο να είναι στην κορυφή της σχετικής λίστας.

Οι άλλοι είναι ο Εβγέν Κονοπλιάνκα της Ντνίπρο, ο Χένρικ Μιχιταριάν της Ντόρτμουντ, ο Μάρκος Ρόχο της Σπόρτινγκ, ο Γουίλ Χιουζ της Ντέρμπι Κάουντι και ο Τομ Ινς της Μπλάκπουλ.

Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x