Champions League

Ο κύριος και η κυρία!

Με τον Γουέλμπεκ (χατ-τρικ) πρωταγωνιστή στα γενέθλια του Βενγκέρ, η Άρσεναλ έκανε σεφτέ διαλύοντας 4-1 την Γαλατασαράι στο Λονδίνο. Στην Ευρώπη δεν παίζει η Ντόρτμουντ (3-0 στο Βέλγιο την Άντερλεχτ)

Σε υπόθεση του Ντάνι Γουέλμπεκ εξελίχθηκε το ματς της Άρσεναλ απέναντι στην Γαλατασαράι. Οι «κανονιέρηδες» με τον 23χρονο να πετυχαίνει χατ-τρικ επικράτησαν εύκολα, 4-1, απέναντι στους Τούρκους στο «Emirates». Κυρία… η Ντόρτμουντ στο Βέλγιο. Οι Γερμανοί πήραν τη δεύτερη νίκη τους στον 4ο όμιλο, περνώντας με σκορ 3-0 από την έδρα της Άντερλεχτ.

Άρσεναλ – Γαλατασαράι 4-0

Με εμφατικό τρόπο γιόρτασαν Άρσεναλ και Αρσέν Βενγκέρ τα 18α γενέθλια του Αλσατού τεχνικού στον πάγκο της ομάδας. Οι
«κανονιέρηδες» δεν δυσκολεύτηκαν στο «Emirates» απέναντι στην Γαλατασαράι και με οδηγό τον Ντάνι Γουέλμπεκ πήραν τους πρώτους τους βαθμούς στον όμιλο. Μέσα σε οκτώ λεπτά ο 23χρονο εκμεταλλεύτηκε ιδανικά τα λάθη της άμυνας δίνοντας από νωρίς προβάδισμα δύο τερμάτων στην ομάδα του (22’ και 30’). Οι παίκτες του Πραντέλι δεν μπορούσαν να δυσκολέψουν τους γηπεδούχους και λίγο πριν το φινάλε του ημιχρόνου (41’) είδαν τον Αλέξις Σάντσες να κάνει το 3-0. Με το ξεκίνημα του δεύτερου 45λεπτου, ο Γουέλμπεκ ολοκλήρωσε το έργο του (51’) πετυχαίνοντας χατ-τρικ και κάπου εκεί τελείωσαν όλα. Οι Τούρκοι το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν από την «άσπρη βούλα» (αποβλήθηκε ο Σέζνι) με τον Μπουράκ Γιλμάζ στο 63’.

Άντερλεχτ – Ντόρτμουντ 3-0

Άλλη ομάδα στην Ευρώπη η Ντόρτμουντ. Οι παίκτες του Γιούργκεν Κλοπ «καθάρισαν» την Άντερλεχτ στο Βέλγιο, 3-0, διπλασιάζοντας τις νίκες τους στον όμιλο. Ο Ιμόμπιλε μόλις στο 3ο λεπτό, έβαλε μπροστά τους Βεστφαλούς, που έδειξαν από νωρίς ποιος είναι το αφεντικό. Με τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο βασικό, οι Γερμανοί διαφύλαξαν το υπέρ τους σκορ και… χτύπησαν και πάλι την κατάλληλη στιγμή. Ο Άντριαν Ράμος έκανε το 2-0 στο 69’ και δέκα λεπτά αργότερα (79’) έδωσε το τελειωτικό χτύπημα στους Βέλγους, διαμορφώνοντας παράλληλα το τελικό σκορ.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της (2ης) αγωνιστικής:

Τετάρτη 01/10/14

Άρσεναλ – Γαλατασαράι 4-1
(22’, 30’, 52’ Γουέλμπεκ, 41’ Σάντσες – 63’ Γιλμάζ)

Άντερλεχτ – Ντόρτμουντ 0-3
(3’ Ιμόμπιλε, 69’, 79’ Ράμος)

Η Βαθμολογία:
1. Ντόρτμουντ 6
2. Άρσεναλ 3
3. Άντερλεχτ 1
4. Γαλατασαράι 1

Η επόμενη (3η) αγωνιστική:

Τετάρτη 22/10/14 (21.45)

Άντερλεχτ – Άρσεναλ
Γαλατασαράι – Ντόρτμουντ

Γιάννης Σταυρόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x