Επικαιρότητα

Ο Κωνσταντίνος Δέρβος νέος πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ

Στο νέο κεφάλαιο της ιστορίας της, η ΟΝΝΕΔ θα έχει ως επικεφαλής τον Κωνσταντίνο Δέρβο - Απέσπασε την πλειοψηφία μεταξύ 894 συνέδρων

Ο Κωνσταντίνος Δέρβος εξελέγη την Κυριακή το απόγευμα νέος πρόεδρος της αναδιοργανωμένης Οργάνωσης Νέων Νέας Δημοκρατίας (ΟΝΝΕΔ). Στο πέρας του συνεδρίου επανίδρυσης της οργάνωσης και μετά από την ψηφοφορία μεταξύ δύο υποψηφίων, ο κ. Δέρβος αναδείχθηκε ως ο επόμενος επικεφαλής της ΟΝΝΕΔ.

Συνολικά ψήφισαν 894 σύνεδροι, η πλειοψηφία των οποίων τάχθηκε υπέρ του Κωνσταντίνου Δέρβου, ενώ ο ανθυποψήφιός του, κ. Ανδρέας Καρασαρίνης μειοψήφισε. Για την ιστορία, κατά την καταμέτρηση βρέθηκαν 13 άκυρα και 6 λευκά ψηφοδέλτια.

Ακολουθούν τα αποτελέσματα:

Ψήφισαν 894 Σύνεδροι

Κώστας Δέρβος: 678 ψήφους (75,84%)

Ανδρέας Καρασαρίνης: 197 ψήφους (22,04%)

Λευκά: 6 (0,67%)

Άκυρα: 13 (1,45%)

Σύμφωνα με το επίσημο βιογραφικό του σημείωμα, ο Κωνσταντίνος Δέρβος γεννήθηκε στο Παγκράτι, σπούδασε στην ΑΣΠΑΙΤΕ, στο τμήμα των Εκπαιδευτικών Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και έλαβε τον Μεταπτυχιακό του τίτλο στα προηγμένα βιομηχανικά συστήματα από το Kingston University του Λονδίνου. Παράλληλα με τις σπουδές του ανέπτυξε έντονη συνδικαλιστική δράση. Διετέλεσε υπεύθυνος της ΔΑΠ ΝΔΦΚ, ενώ υπήρξε εκλεγμένο μέλος στο διοικητικό συμβούλιο της σχολής του. Το 2008 υπηρέτησε την στρατιωτική του θητεία στο Πολεμικό Ναυτικό.

inner

Το 2009 ο Κωνσταντίνος Δέρβος άρχισε να εργάζεται ως ηλεκτρολόγος μηχανικός σε τεχνικά γραφεία, στον τομέα των μελετών και παράλληλα ως εκπαιδευτικός στην δευτεροβάθμια επαγγελματική εκπαίδευση. Το 2013 εκλέχθηκε στην Κεντρική Επιτροπή της ΟΝΝΕΔ. Το 2014 συνέχισε να εργάζεται στον τομέα της εκπαίδευσης ως εργαστηριακός συνεργάτης σε τριτοβάθμιο τεχνολογικό ίδρυμα, με αντικείμενο την πληροφορική και τις γλώσσες προγραμματισμού. Διετέλεσε υπεύθυνος για τις οργανώσεις Αττικής στο Εκτελεστικό Γραφείο της ΟΝΝΕΔ. Από τον Απρίλιο του 2016 εργάζεται ως Ηλεκτρολόγος Μηχανικός στον τομέα της ηλεκτρικής ενέργειας.

inner

Πηγή: Protothema.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x