Champions League

Ο Λανουά στο Ολυμπιακός-Μάλμε

Μία έμπειρη «σφυρίχτρα», τον Στεφάν Λανουά, όρισε η UEFA για να διευθύνει την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Μάλμε στο Καραϊσκάκη.

Για δεύτερη φορά μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα ο Στεφάν Λανουά θα βρεθεί στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» για να σφυρίξει αγώνα ελληνικής ομάδας.

Ο Γάλλος ρέφερι που είχε διευθύνει τον αγώνα της Εθνικής Ελλάδας με τη Βόρειο Ιρλανδία (ήττα για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα με 2-0) ορίστηκε να είναι ο «άρχοντας» της κρίσιμης αναμέτρησης του Ολυμπιακού με τη Μάλμε για την τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League.

Αν και σε εθνικό επίπεδο, με τον 45χρονο διαιτητή η «γαλανόλευκη» μετράει δύο ήττες (είχε χάσει και από την Τσεχία στο Euro 2012), σε συλλογικό επίπεδο με τον Λανουά οι ελληνικές ομάδες έχουν μία νίκη (Ολυμπιακός-Μπενφίκα 5-1), μία ήττα (Άρσεναλ-Ολυμπιακός 2-0) και μία ισοπαλία (Σάλκε-ΠΑΟΚ 1-1) .

Βοηθοί του Γάλλου θα είναι οι συμπατριώτες του Ανονιέ και Στιεν, ενώ πίσω από τα τέρματα θα είναι οι οι Γκοτιέ και Θουάλ και τέταρτος ο Ζακρανί.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x