Ελλάδα

«Ο Λαουάλ έχει το παιχνίδι που έλειπε από τον ΠΑΟ»

Ο Γκάνι Λαουάλ έκανε ντεμπούτο στο κεκλεισμένων των θυρών φιλικό με τον Πανιώνιο και ο Βασίλης Ξανθόπουλος σε ρόλο… «κατασκόπου» μίλησε για τις πρώτες εντυπώσεις από το νέο σέντερ του Παναθηναϊκού.

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού θα πρέπει να κάνει υπομονή μέχρι τη Δευτέρα και το ματς με τον Κολοσσό στο ΟΑΚΑ για να πάρει γεύση από τον Γκάνι Λαουάλ. Χθες ο Νιγηριανός σέντερ έκανε ντεμπούτο στο κεκλεισμένων των θυρών φιλικό με τον Πανιώνιο και ο ένας αντίπαλός του, ο Βασίλης Ξανθόπουλος, μίλησε για τις πρώτες του εντυπώσεις από τον 26χρονο άσο.

«Γενικά έχει το παιχνίδι που έλειπε από τον Παναθηναϊκό. Είναι ένας πολύ αθλητικός παίκτης, που αναμένεται να κάνει αισθητή την παρουσία του στη συνέχεια. Όπως είναι φυσικό δεν θα μπορούσε να είναι απόλυτα έτοιμος σε αυτό το φιλικό. Παρ’ όλα αυτά είναι ένας παίκτης που παίζει εξαιρετικά το πικ εν ρολ και βγάζει ενέργεια στο παρκέ. Επίσης θα βοηθήσει πολύ στην άμυνα. Έχει μακριά χέρια και μπορεί να παίξει επιθετικά στο αμυντικό κομμάτι και να αντιμετωπίσει εξαιρετικά το πικ εν ρολ», δήλωσε στην «Πράσινη» ο γκαρντ των Νεοσμυρνιωτών και άλλοτε του Παναθηναϊκού.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x