Ψυχαγωγία

Ο Λευτέρης Παπαδόπουλος μιλά στην εκπομπή του Ντέμη για γυναίκες!

Απολαυστικό ήταν, εκτός των άλλων, το κομμάτι που ο Λευτέρης Παπαδόπουλος μίλησε στην εκπομπή του Ντέμη Νικολαΐδη στον ΣΠΟΡ FM για γυναίκες. Διαβάστε ποιες -Ελληνίδες και ξένες- αποθέωσε.

Πέραν του αξεπέραστου ταλέντου και της τεράστιας προσφοράς του στο ελληνικό τραγούδι, ο Λευτέρης Παπαδόπουλος είναι γνωστός και για την αδυναμία του στο ωραίο φύλο.

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής του Ντέμη Νικολαΐδη στον ΣΠΟΡ FM 94,6, ο τεράστιος στιχουργός ρωτήθηκε για τις γυναίκες και ήταν για μια ακόμα φορά απολαυστικός.

«Η Μόνικα Μπελούτσι είναι πιο ωραία από τη Σοφία Λόρεν. Επειδή εγώ είμαι μιας άλλης γενιάς, νομίζω ότι μια από τις γυναίκες που σε άφηνε αποσβολωμένο ήταν η Ίνγκριντ Μπέργκμαν. Επίσης η Ρίτα Χέιγουορθ, απίστευτη ομορφιά», είπε αρχικά. Και συνέχισε:

«Από Ελληνίδες, η Έλενα Ναθαναήλ. Καλλονή, όχι αστεία. Και καλό κορίτσι. Επίσης η Μελίνα Μερκούρη. Δεν ήταν τόσο ωραία, αλλά περπατούσε ξυπόλητη και έμενες αποσβολωμένος. Γιατί ήταν και μάγκας η Μελίνα, δεν κώλωνε σε τίποτα. Η Ειρήνη Παππά είχε μια εκπληκτική ομορφιά. Για χατίρι της έχω μεταφράσει το “Άσμα Ασμάτων” και όταν το είπε στη Βενετία χάλασε ο κόσμος. Έχουμε ωραίες γυναίκες στην Ελλάδα. Μετά τις… Μολδαβές, είναι οι καλύτερες».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x