Ελλάδα

Ο Λιανός θα μείνει κοντά στον Πανιώνιο

Ο Ηλίας Λιανός εμμένει στην πρόθεση του να αποχωρήσει από τον Πανιώνιο, παρ’όλα αυτά τις υποχρεώσεις του τις τακτοποιεί κανονικά.

Ο Πανιώνιος είναι η τρίτη δύναμη της Ελλάδας στο μπάσκετ. Και πολλά για αυτό οφείλει δίχως άλλο στο αφεντικό του. Ο Ηλίας Λιανός είναι πανίσχυρος οικονομικά και στο μέτρο, που θέλει και μπορεί, εδώ και σχεδόν μία δεκαετία στηρίζει τον Ιστορικό.

Επιμέλεια: Τόλης Κοτζιάς

Μετά το ματς με τον Παναθηναϊκό στη Νέα Σμύρνη είχε δηλώσει ότι θα εγκαταλείψει όχι μόνο τον Πανιώνιο, αλλά και τον χώρο του μπάσκετ γενικότερα. Πολλοί δεν είχαν δώσει μεγάλη σημασία στη δήλωση αυτή και όχι αδικαιολόγητα, αφού πολλές φορές κατά το παρελθόν ο Λιανός είχε πει ότι εγκαταλείπει το μπάσκετ. Κάτι, που δεν είχε γίνει πραγματικότητα. Αυτή τη φορά, όμως, η πραγματικότητα της αποχώρησης δεν είναι μακριά από το να προκύψει.

Ο επιτυχημένος επιχειρηματίας έχει κουραστεί από το γίγνεσθαι της Ελλάδας (το αθλητικό και όχι μόνο), συν τοις άλλοις ορισμένα προσωπικά του θέματα τον υποχρεώνουν να πρέπει να βρίσκεται στο εξωτερικό για μεγάλο διάστημα και έτσι έχει φθάσει στην απόφαση να μη συνεχίσει στον Πανιώνιο από το καλοκαίρι (που μας έρχεται) και μετά. Τουλάχιστον με τη μορφή, που ήταν μέχρι τώρα, αφού οι πληροφορίες τον θέλουν να συνεχίσει να βρίσκεται κοντά στην ομάδα, αλλά μόνο δίνοντας κάποια χρήματα στους ανθρώπους, που θα κληθούν να κουβαλήσουν την ΚΑΕ. Τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν ή μάλλον θα γίνουν επίσημα, αφού λήξει η αγωνιστική περίοδος, εκεί, όπου ο Πανιώνιος κυνηγάει την τρίτη θέση.

Και μπορεί ο Λιανός να βρίσκεται στο εξωτερικό για πολύ μεγάλο διάστημα και να έχει πει ό,τι έχει πει περί αποχώρησής του από την ΚΑΕ, παρόλα αυτά είναι κοντά στην ομάδα. Κυρίως στο οικονομικό κομμάτι, το οποίο και είναι το βασικότερο για να λειτουργήσουν προπονητές και παίκτες. Απαντες έχουν πληρωθεί τον μισθό του Μαρτίου (αμφίβολο είναι αν έχει γίνει αυτό σε κάποιες ομάδες της Α1), την ίδια ώρα, που έχει προγραμματιστεί να γίνει νέα πληρωμή εντός των ημερών. Ο Λιανός άλλωστε και έχουν να το λένε οι περισσότεροι είναι από τους πλέον καλοπληρωτές στο ελληνικό μπάσκετ.

Πηγή: SportDay

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x