sport-fm.gr ΘΕΜΑ

Ο «μαραθώνιος» για Μπαρτσελόνα και Ρεάλ

Τον πρώτο λόγο για την κατάκτηση του πρωταθλήματος απέκτησε η Μπαρτσελόνα, όμως η Ρεάλ Μαδρίτης μπορεί να ελπίζει σε κάποια γκέλα της. Δείτε πώς έχει το πρόγραμμά τους μέχρι το τέλος της σεζόν.

Προβάδισμα τεσσάρων βαθμών έχει από χθες η Μπαρτσελόνα, η οποία επικράτησε της Ρεάλ Μαδρίτης με σκορ 2-1 για την 28η αγωνιστική της Primera Division.

Σίγουρα οι «μπλαουγκράνα» είναι αυτή τη στιγμή το πρώτο φαβορί για την κατάκτηση του προβλήματος, όμως μέχρι τη λήξη της σεζόν απομένουν και δέκα αγωνιστικές (ενώ ενδιάμεσα υπάρχουν και οι αγώνες για το Champions League).

Η «βασίλισσα της Ευρώπης» ελπίζει ότι μπορεί οι Καταλανοί να στραβωπατήσουν σε δύο παιχνίδια, ώστε εκείνοι να κάνουν τη μεγάλη ανατροπή, έχοντας παράλληλα το απόλυτο μέχρι το τέλος.

Όσον αφορά το πρόγραμμα, η Μπαρτσελόνα έχει πέντε εντός και ισάριθμους εκτός έδρας αγώνες. Από τις θεωρητικά «δύσκολες» ομάδες θα αντιμετωπίσει τη Σεβίλλη, τη Σοσιεδάδ και την Ατλέτικο, ενώ έχει και τους δύο αγώνες με την Παρί στο Champions League και στο τέλος Μάιου είναι προγραμματισμένος και ο τελικός του Κυπέλλου Ισπανίας με την Μπιλμπάο του Βαλβέρδε

Από την πλευρά της, η Ρεάλ έχει εξι εντός και τέσσερις εκτός έδρας αγώνες, ενώ από τις «δύσκολες» ομάδες θα παίξει με τη Σεβίλλη, τη Βαλένθια και έχει και τους δύο αγώνες με την Ατλέτικο στο Champions League.

Το πρόγραμμα της πρωτοπόρου Μπαρτσελόνα

inner

Και εκείνο της Ρεάλ Μαδρίτης

inner

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x