TV

Ο μικρός του Two & a Half Men έγινε… ιεροκήρυκας

Αφιερώθηκε στο… Θεό ο ηθοποιός που μεγάλωσε στις οθόνες πρωταγωνιστώντας στη δημοφιλή σειρά Two & a Half Men.

Υπήρξε ένα από τα πιο δημοφιλή child stars της δεκαετίας του 2000, κέρδισε πολλά χρήματα, αλλά πλέον είναι αφοσιωμένος στο Θεό.

Ο λόγος Άνγκους Τζόουνς, ο οποίος από το 2003 και για μία δεκαετία μεγάλωσε μπροστά στους τηλεοπτικούς δέκτες ενσαρκώνοντας τον Τζέικ Χάρπερ στη δημοφιλή σειρά Two & a Half Men.

inner

Ο 20χρονος, πλέον, ηθοποιός αποφάσισε να απαρνηθεί τα 350.000 δολάρια ανά επεισόδιο (!) που εισέπραττε από τους παραγωγούς της σειράς λέγοντας πως το σενάριό της ερχόταν σε αντίθεση με τις θρησκευτικές του πεποιθήσεις. Μάλιστα έφτασε στο σημείο μέσω σελίδων κοινωνικής δικτύωσης να καλεί το κοινό να μη βλέπει τη σειρά που τον έκανε πλούσιο και διάσημο.

«Ήταν δύσκολο για μένα να συμμετέχω σε μια σειρά που ασχολείτο με άλλα θέματα πέρα από αυτά που πραγματικά προβληματίζουν», δήλωσε ο Άνγκους Τζόουνς, που πλέον επισκέπτεται εκκλησίες σε διάφορες περιοχές των ΗΠΑ και μιλά για τις θρησκευτικές του πεποιθήσεις. Όσο για την υποκριτική, δεν αποκλείει να ασχοληθεί ξανά αλλά σε σενάριο που θα προωθεί το λόγο του Κυρίου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x