Γενικά

Ο μικρότερος και ο μεγαλύτερος

Αύγουστο μπήκαμε, αλλά μέχρι να έρθει η ώρα για να ξεκινήσει το επόμενο πρωτάθλημα έχουμε ακόμη πολύ δρόμο. Και σίγουρα θα μας απασχολήσει πολύ περισσότερο μέχρι τότε και η πορεία της Εθνικής ομάδας.

Αύγουστο μπήκαμε, αλλά μέχρι να έρθει η ώρα για να ξεκινήσει το επόμενο πρωτάθλημα έχουμε ακόμη πολύ δρόμο. Και σίγουρα θα μας απασχολήσει πολύ περισσότερο μέχρι τότε και η πορεία της Εθνικής ομάδας. Ωστόσο στο νέο πρωτάθλημα θα βιώσουμε και μία πρωτοφανή κατάσταση. Με την οικογένεια Μαρκόπουλου στο επίκεντρο.

Ο νεότερος, Χάρης Μαρκόπουλος είναι έτοιμος να κάνει τα πρώτα του βήματα ως πρώτος προπονητής στη μεγάλη κατηγορία μετά την συμφωνία του με τον νεοφώτιστο Κόροιβο Αμαλιάδας και ο γηραιότερος, Σούλης Μαρκόπουλος έχει ήδη ξεκινήσει την δεύτερη πενταετία της παρουσίας του στον πάγκο του ΠΑΟΚ. Αυτό το τελευταίο ακούγεται εντυπωσιακό. Για την ακρίβεια, ήταν από την πρώτη στιγμή εντυπωσιακό το άκουσμα της ανανέωσης ενός συμβολαίου (με προπονητή) για πέντε χρόνια. Συνηθισμένα πράγματα τα ρεκόρ για τον Σούλη Μαρκόπουλου.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο του Παναγιώτη Χορόζογλου στο Superbasket.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x