Επικαιρότητα

Ο Μητρόπουλος απαντά στον Τσίπρα: Δίνει συνέντευξη στις 11 το πρωί

Απειλεί και με νέες αποκαλύψεις, ενώ αναμένεται να αναφερθεί και στις συζητήσεις που είχε προσωπικά με τον Αλέξη Τσίπρα για το θέμα το τελευταίο διάστημα.

Να ξεκαθαρίσει τους λογαριασμούς του με την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ και να απαντήσει ακόμη και στον Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος άφησε το βράδυ της Κυριακής ανοιχτό το ενδεχόμενο να κοπεί από τις εκλογικές λίστες του κόμματος, θα επιχειρήσει σήμερα ο Αλέξης Μητρόπουλος.

Για το λόγο αυτό έχει προγραμματίσει συνέντευξη τύπου στις 11 το πρωί στο κτήριο του κοινοβουλίου με θέμα «Πολιτικές εξελίξεις, Αίτηση Άρσης Ασυλίας μου, Φορολογική εκκρεμότητα». Ο κ. Μητρόπουλος απειλεί και με νέες αποκαλύψεις, επιστρέφοντας τις κατηγορίες περί έλλειψης ηθικής στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ αναμένεται να αναφερθεί και στις συζητήσεις που είχε προσωπικά με τον Αλέξη Τσίπρα για το θέμα το τελευταίο διάστημα.

Η σύγκρουση του πρώην αντιπροέδρου της Βουλής και της Κουμουνδούρου έχει λάβει άγριες διαστάσεις. Ο κ. Μητρόπουλος κατηγορεί ευθέως στελέχη της ηγεσίας της μεθόδευσαν την αναμόχλευση μίας ανύπαρκτης φορολογικής υπόθεσης, η οποία είναι τελεσίδικη εδώ και πολύ καιρό, προκειμένου να τον αποκλείσουν από το ψηφοδέλτιο της Αττικής – παρότι είχε εκλεγεί πρώτος σε σταυρούς – για να τοποθετήσουν τον Χρήστο Σπίρτζη, πρώην υπουργό Μεταφορών και Υποδομών. Μάλιστα ενέπλεξε στην επιχείρηση αυτή και τον υπουργό Επικρατείας Παναγιώτη Νικολούδη.

Τόσο ο κ. Σπίρτζης, όσο και ο κ. Νικολούδης αρνήθηκαν οποιαδήποτε εμπλοκή, ενώ μία αποστροφή στην ομιλία του κ. Τσίπρα κατά το κλείσιμο της πανελλαδικής συνδιάσκεψης του ΣΥΡΙΖΑ ερμηνεύτηκε ως μήνυμα για τον αποκλεισμό του κ. Μητρόπουλου από τα ψηφοδέλτια.

Στην Κουμουνδούρου πάντως φαίνεται να επικρατεί έτσι κι αλλιώς η άποψη ότι όλοι όσοι ψήφισαν ΠΑΡΩΝ στην ψηφοφορία για το τρίτο μνημόνιο και μάλιστα συνόδευσαν αυτή την πολιτική στάση με σκληρή κριτική για τον συμβιβασμό που έκανε η κυβέρνηση με τους δανειστές, θα βρεθούν εκτός ψηφοδελτίων ή ακόμη και εάν κάποιοι μετέχουν στις λίστες δεν θα είναι σε εκλόγιμες θέσεις.

Συνεργάτες του πρωθυπουργού που προσεγγίζουν το θέμα με μεγαλύτερη ψυχραιμία λένε ότι ουσιαστικά ο κ. Μητρόπουλος οδηγείται εκτός ψηφοδελτίων για πολιτικούς λόγους και όχι για τη φορολογική υπόθεση.

Σημειωτέον ότι το θέμα έχει λάβει δραματικές διαστάσεις με τον κ. Μητρόπουλο να απειλεί ακόμη και με αυτοκτονία σε τηλεοπτική του συνέντευξη την Κυριακή.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x