Champions League

Ο Μίτσελ της… Ατλέτικο

Τα ισπανικά ΜΜΕ φέρνουν στην επιφάνεια την κάρτα μέλους που είχε πιτσιρικάς ο Μίτσελ στην Ατλέτικο, αλλά και φωτογραφίες του με τη φανέλα των «ροχιμπλάνκος».

Θεωρείται από τους παίκτες-σύμβολα της Ρεάλ Μαδρίτης. Όμως ο Μίτσελ απέκτησε τις πρώτες του ποδοσφαιρικές παραστάσεις ως φίλος της Ατλέτικο, την οποία την Τετάρτη αντιμετωπίζει στο «Βιθέντε Καλντερόν» ως προπονητής του Ολυμπιακού.

Η As έφερε στην επιφάνεια το εισιτήριο διαρκείας και την κάρτα μέλους που είχε στην Ατλέτικο τη σεζόν 1976/77 και το οποίο υπάρχει στο μουσείο των «ροχιμπλάνκος». Ο παππούς του Μίτσελ ήταν ένθερμος υποστηρικτής της και προσπάθησε να κολλήσει το… μικρόβιο στον εγγονό του, ο οποίος ωστόσο «αλλαξοπίστησε» όταν εντάχθηκε στις ακαδημίες της Ρεάλ σε ηλικία 13 ετών.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο ίδιος ο Μίτσελ έδωσε το συγκεκριμένο ντοκουμέντο για το μουσείο της Ατλέτικο, χωρίς ίχνος... κόμπλεξ και δίχως να αποποιείται το παρελθόν του.

inner

Πέρα από την αποκάλυψη της «As», η El Mundo Deportivo παρουσιάζει φωτογραφίες του Μίτσελ με τη φανέλα της Ατλέτικο. Όχι, ουδέποτε αγωνίστηκε στη… μισητή συμπολίτισσα της Ρεάλ, ωστόσο για τις ανάγκες μιας φωτογράφησης παικτών της εθνικής Ισπανίας που ήθελαν να περάσουν το μήνυμα πως οι οπαδικές προτιμήσεις δεν έχουν χώρο στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, είχε ντυθεί στα χρώματα των «ροχιμπλάνκος».

inner

inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x