Κώστας Νικολακόπουλος

Ο μόνος που έχει κερδίσει τη Γιουνάϊτεντ!

Ο Κώστας Νικολακόπουλος θυμίζει στο sport-fm.gr ποια είναι η μοναδική ομάδα που έχει κερδίσει φέτος στην Ευρώπη τη Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ.

*** Να λοιπόν που η… πεθαμένη, όπως εμείς εδώ την βγάλαμε, Γιουνάϊτεντ υποχρέωσε σε ισοπαλία την Μπάγερν στον χθεσινό προημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ. Και μπορούσε και να την κερδίσει.

*** Και πριν το παιχνίδι η Μπάγερν ήταν το φαβορί και τώρα η Μπάγερν είναι το φαβορί. Πρωταθλήτρια Ευρώπης, μην ξεχνάμε. Αλλά η Γιουνάϊτεντ βλέπουμε ότι το παλεύει. Κι η Μπάγερν θα παίξει και χωρίς δύο, τιμωρημένους, βασικούς παίκτες της στη ρεβάνς.

*** Μπορεί να φάει και πέντε γκολ στο Μόναχο η Γιουνάϊτεντ. Δεν ξέρω. Μπορεί και να περάσει. Το πιο πιθανό είναι να χάσει και να αποκλειστεί. Αλλά ας περιμένουμε να το δούμε.

*** Αυτό που σίγουρα ξέρω είναι ότι μετά από τα εννέα φετινά παιχνίδια της πρωταθλήτριας Αγγλίας στο Τσάμπιονς Λιγκ, η μόνη ομάδα που την έχει κερδίσει είναι ο Ολυμπιακός! Κι όχι απλά την έχει νικήσει, αλλά την έχει κατανικήσει, σε εκείνο το 2-0 στο Καραϊσκάκη.

*** Στα οκτώ υπόλοιπα παιχνίδια της στη διοργάνωση η Γιουνάϊτεντ έχει πέντε νίκες (εκ των οποίων κάποιες με 5-0, 4-2 και 3-0) και τρεις ισοπαλίες, δύο στην Ισπανία και την Ουκρανία και η άλλη η χθεσινή.

*** Όταν λοιπόν είσαι η μοναδική ομάδα που έχεις κερδίσει τη Γιουνάϊτεντ φέτος στο Τσάμπιονς Λιγκ, δεν μπορείς να συζητάς τίποτα άλλο στην Ελλάδα πλην του νταμπλ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x