Ισπανία

Ο Μουρίνιο είχε καθυβρίσει τους παίκτες της Ρεάλ!

Ένα περιστατικό από το μακρινό 2011, όταν ο Ζοσέ Μουρίνιο είχε χαρακτηρίσει προδότες (και όχι μόνο) τους παίκτες του στη Ρεάλ για «διαρροές» προς τον Τύπο ήρθε στην επιφάνεια.

Ότι ο Ζοσέ Μουρίνιο είχε «χάσει» τα αποδυτήρια στη Ρεάλ Μαδρίτης ήταν κάτι σαν κοινό μυστικό. Όμως στην επιφάνεια ήρθε ένα περιστατικό, που αποκαλύπτει πόσο μεγάλη ήταν η ρήξη στη σχέση με τους ποδοσφαιριστές του.

Το βιβλίο «The Special One» αποκαλύπτει πως ο Πορτογάλος τεχνικός είχε γίνει έξαλλος όταν πριν από ένα ντέρμπι με την Μπαρτσελόνα τον Απρίλιο του 2011 είχαν «διαρρεύσει» στον Τύπο κάποια πράγματα από τα αποδυτήρια της ομάδας και τα σχέδιά του.

Ο Μουρίνιο τότε είχε ξεσπάσει κατά των παικτών του με βαρύτατες εκφράσεις. «Είστε προδότες. Σας είπα να μην πείτε το παραμικρό αλλά με προδώσατε και δείξατε πως δεν είστε με το μέρος μου. Είστε η ομάδα με τους περισσότερους προδότες που είχα ποτέ. Αυτό δείχνει πως δεν είστε δίπλα μου. Είστε π…ας γιοι! Με αφήσατε μόνο μου. Δεν είστε τίποτα άλλο παρά π… ας γιοι! Ο Γκρανέρο είναι ο μοναδικός μου φίλος εδώ. Δεν ξέρω όμως αν μπορώ να εμπιστευτώ κάποιον πλέον», ήταν τα λόγια του.

Και δεν σταμάτησε εκεί, αφού είπε στους παίκτες του πως δεν πρέπει να έχουν φιλικές σχέσεις με τους Καταλανούς ποδοσφαιριστές. «Αν νομίζετε πως είστε φίλοι με τους παίκτες της Μπαρτσελόνα, κάνετε λάθος. Από μικρά παιδιά έχουν μάθει να κρατούν αποστάσεις από τους Ισπανούς, από τον Κασίγιας, τον Ράμος, τον Αρμπελόα…», τόνισε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x