Γ' Εθνική

Ο Μπάγεβιτς δίπλα τους...

Την Κυριακή δεν θα δώσει το «παρών» στο γήπεδο. Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, όμως, ανέβηκε στα Σπάτα σήμερα και μίλησε στους παίκτες της ΑΕΚ ενόψει της πρεμιέρας με τον Μανδραϊκό.

«Ντόπες» από τον Ντούσαν Μπάγεβιτς, λίγο πριν την πρεμιέρα της ΑΕΚ στο νέο πρωτάθλημα. Ο εκτελεστικός διευθυντής της «Ένωσης» πήγε στα Σπάτα την Παρασκευή και θέλησε να εμψυχώσει τους «κιτρινόμαυρους» για το ματς με τον Μανδραϊκό, αλλά και γενικά για την πρωτόγνωρη εμπειρία που ξεκινά στην Γ’ Εθνική.

Την Κυριακή, ο ίδιος δεν θα δώσει το «παρών» στο γήπεδο της Φυλής, αφού αναμένεται να ταξιδέψει για την πατρίδα του, ούτως ώστε να πει το τελευταίο αντίο στην μητέρα του, που «έφυγε» από την ζωή.

Αφού λοιπόν εξέφρασε την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό των παικτών, στη συνέχεια τόνισε πως μπορεί μπορεί τα ονόματα των αντιπάλων να μην «τρομάζουν», αλλά χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή για να τα καταφέρει ο «Δικέφαλος» να επιστρέψει στην θέση του. Συν τοις άλλοις, υπογράμμισε πως ναι μεν ο στόχος είναι οι νίκες και η άνοδος, αλλά θα πρέπει να συνδυαστούν και με καλό ποδόσφαιρο. Και πώς να μην είναι έτσι τα πράγματα, όταν μιλάμε για την ΑΕΚ!

Τέλος, ευχήθηκε σε όλους υγεία, να ‘ναι γεροί και έτοιμοι για όποιες δυσκολίες συναντήσουν κάθε Κυριακή.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x