Ιταλία

«Ο Μπενατιά είναι το παρελθόν, εγώ είμαι το παρόν»

Διατεθειμένος να κάνει τους φίλους της Ρόμα να… ξεχάσουν το συντομότερο δυνατό τον Μεχντί Μπενατιά, δήλωσε ο Κώστας Μανωλάς κατά την επίσημη παρουσίασή του από τους «τζιαλορόσι».

Έτοιμος να ανταπεξέλθει στις μεγάλες απαιτήσεις της Ρόμα, εμφανίστηκε ο Κώστας Μανωλάς. Ο πρώην αμυντικός του Ολυμπιακού, ο οποίος όπως έγινε γνωστό θα φορά το νούμερο «44» δήλωσε πως η επιθυμία του ήταν να φορέσει τη φανέλα των Ρωμαίων, απορρίπτοντας προτάσεις μεγάλων συλλόγων, συμπεριλαμβανομένης και της Γιουβέντους.

«Ήρθα να έρθω στη Ρόμα. Πολύς κόσμος μου είπε καλά πράγματα. Με τις συμβουλές τους πήρα την απόφαση να έρθω εδώ. Για το αν είμαι έτοιμος να παίξω; Αυτό εξαρτάται από τον Γκαρσία. Είναι έτοιμος, όχι μόνο 100%, αλλά 120%!», δήλωσε αρχικά ο Κώστας Μανωλάς κατά την επίσημη παρουσίασή του από τη Ρόμα και στη συνέχεια αποκάλυψε πως:

«Είχα προτάσεις από διάφορες μεγάλες ομάδας, ακόμα και από τη Γιουβέντους. Αλλά, η απόφασή μου ήταν να έρθω στη Ρόμα. Ο Μπενατιά είναι ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής. Αλλά τώρα ανήκει στο παρελθόν. Εγώ είμαι το παρόν. Ξέρω ότι ο σύλλογος έχει μεγάλες προσδοκίες και συμφωνώ. Θα δουλέψω σκληρά για να μην απογοητεύσω την ομάδα. Η Ρόμα αποτελεί την καλύτερη επιλογή για μένα. Δεν ξέρω εάν θα είμαι βασικός, αλλά θα δώσω τα πάντα, προκειμένου να καθιερωθώ».

inner

Για την αγωνιστική του κατάσταση και τη συμβολή του Βασίλη Τοροσίδη: «Πως νιώθω σωματικά; Είμαι 100% έτοιμος. Ολοκλήρωσα κανονικά την προετοιμασία και αγωνίστηκα σε τρία φιλικά. Στο προπονητικό κέντρο της ομάδας, ένιωσα κατευθείαν πως είμαι μέλος μίας μεγάλης οικογένειας. Ο Τοροσίδης με έχει βοηθήσει πολύ σ’ αυτό. Ξέρω ότι οι στόχοι της ομάδας είναι μεγάλοι. Αλλά, το πρωτάθλημα είναι ο πρώτος για όλους μας, ενώ μπορούμε να προχωρήσουμε και στο Champions League».

Για να καταλήξει ο διεθνής αμυντικός: «Πάντα ζήλευα τον Τοροσίδη εδώ στη Ρόμα και τον Δέλλα παλαιότερα. Ο Τιάγκο Σίλβα είναι από τους παίκτες που μ’ αρέσει και αγωνίζεται στη θέση μου. Διάλεξα το “44” γιατί και το “4” και το “24” ήταν πιασμένα. Το “4” είναι ο αγαπημένος μου αριθμός και γι’ αυτό κατέληξα σε αυτό».

Πατήστε εδώ για να δείτε την επίσημη παρουσίαση του Κώστα Μανωλά.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x