Stoiximan Super League

Ο Μπεργκ, ο «βράχος» και το… κάστρο

Μπεργκ και Ταυλαρίδης δίνουν σιγουριά στην επίθεση και την άμυνα του Παναθηναϊκού, την ώρα που η Λεωφόρος γίνεται ξανά «κάστρο».

Άλλη μία σημαντική νίκη, με την οποία παραμένει ζωντανός στη διεκδίκηση του φετινού πρωταθλήματος, πέτυχε ο Παναθηναϊκός, ο οποίος επικράτησε με σκορ 1-0 της Καλλονής.

Οι «πράσινοι» παραμένουν οχτώ βαθμούς μακριά από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό και έξι από τον δεύτερο ΠΑΟΚ.

Μάλιστα, η χθεσινή νίκη ήταν η έβδομη για το «τριφύλλι», το οποίο φαίνεται πως έχει μετατρέψει σε… κάστρο την Λεωφόρο και προσπαθεί να την εκμεταλλευτεί στο έπακρο για να φτάσει στον στόχο του.

Από εκεί και πέρα, σημαντικό ρόλο στην πορεία του Παναθηναϊκού παίζει και η παρουσία του Μπεργκ, ο οποίος μέσα στο «Απόστολος Νικολαΐδης» έχει καταφέρει να πετύχει έξι (από τα 7 συνολικά) γκολ στο πρωτάθλημα και βοηθάει στο μέγιστο βαθμό την ομάδα του.

Εξίσου σημαντική είναι και η παρουσία του Στάθη Ταυλαρίδη, ο οποίος από τη στιγμή που πήρε φανέλα βασικού, οι «πράσινοι» σε πέντε αγώνες έχει «δεχθεί» μόλις 8 τελικές προσπάθειες και ένα γκολ!

Πλέον το «τριφύλλι» στρέφει το ενδιαφέρον του στο μεσοβδόμαδο παιχνίδι με την Skoda Ξάνθη, στον επαναληπτικό του Κυπέλλου του 1-1 πριν από μερικές ημέρες στα Πηγάδια.

Ωστόσο, προέκυψαν αγωνιστικά προβλήματα με τους Πράνιτς και Κλωναρίδη, οι οποίοι αντικαταστάθηκαν λόγω τραυματισμού και θεωρούνται αμφίβολοι για την προσεχή αναμέτρηση. Ο Κροάτης υπέστη ελαφρύ διάστρεμμα στο αριστερό πόδι, ενώ ο Έλληνας μεσοεπιθετικός δέχθηκε ένα χτύπημα στο ισχίο. Και για τους δύο θα γίνει γνωστό σήμερα το ακριβές διάστημα της αποχής τους.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x