Γενικά

Ο Μπουγαΐδης νίκησε την Ντνίπρο!

Με το… αριστερό ξεκίνησε η Ντνίπρο στα φιλικά που θα δώσει στο πλαίσιο της προετοιμασίας της στην Ισπανία, καθώς ηττήθηκε 2-1 από τη Λέχια Γκντανσκ, με την οποία αγωνίστηκε και ο Μαυρουδής Μπουγαΐδης.

Την ήττα με 2-1 από τη Λέχια Γκντανσκ γνώρισε η Ντνίπρο, η οποία αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην Ισπανία, πραγματοποιώντας το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας της.

Μάλιστα, με την πολωνική ομάδα πήρε χρόνο συμμετοχής και ο πρώην αμυντικός των ΑΕΚ και Άρη, Μαυρουδής Μπουγαΐδης, ενώ μέχρι το 60’ αγωνίστηκε και ο «φευγάτος» από την αντίπαλο του Ολυμπιακού στους «32» του Europa League, Εβγκέν Κονοπλιάνκα.

Η Ντνίπρο ήταν αυτή που προηγήθηκε στην αναμέτρηση με τον Ντάγκλας στο 25’, όμως η Λέχια έφτασε στη φιλική νίκη, χάρη σε τέρματα των Γκρζέλζακ (37’) και Τσόλακ (56’).

Πριν την έναρξη του φιλικού, ο προπονητής της Ντνίπρο, Μίρον Μάρκεβιτς, δήλωσε στην τηλεόραση της Ουκρανίας πως το ζητούμενο είναι να ολοκληρώσει η ομάδα του την προετοιμασία χωρίς τραυματισμούς: «Ελπίζω όλα να πάνε καλά στο δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας και να μην έχουμε τραυματισμούς, αν και έχουμε προγραμματίσει αρκετά φιλικά. Θα ήθελα όλοι μου οι παίκτες να είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση κόντρα στον Ολυμπιακό».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x