Κώστας Νικολακόπουλος

Ο Νιλμάρ και ο… Ιμπαγάσα!

Ο Κώστας Νικολακόπουλος γράφει στο sport-fm.gr για την συνύπαρξη Ιμπαγάσα και Νιλμάρ!

***Μεγάλη μεταγραφή λοιπόν κάνει ο Ολυμπιακός. Βραζιλιάνος διεθνής κυνηγός 25 φορές, στα 32 του ο Νιλμάρ.

***Και νομίζω ότι όλο κι έχει παίξει ρόλο στην υπόθεση ο Αριέλ Ιμπαγάσα, που εδώ και κάποιες ημέρες έχει ενεργοποιηθεί από τον Ολυμπιακό.

***Βλέπετε ο Ιμπαγάσα κι ο Νιλμάρ ήταν συμπαίκτες στη Βιγιαρεάλ για τη σεζόν 2009-10. Κι ακριβώς το καλοκαίρι του 2010 ο Κάνιο ήρθε στον Ολυμπιακό, στα 34 παρακαλώ!

***Τότε, το 2009-10, ο Ιμπαγάσα είχε 24 συμμετοχές στο πρωτάθλημα κι ο Νιλμάρ 33 με 11 γκολ, όντας ο πρώτος σκόρερ στη Βιγιαρεάλ! Κι αρκετά από τα γκολ του ήταν από ασίστ του Κάνιο!

***Εξυπακούεται ότι ο Ιμπαγάσα θα είπε τα καλύτερα στον Νιλμάρ για τον Ολυμπιακό, ενώ ασφαλώς κι έχει παίξει ρόλο κι η παρουσία του Πάουλο Μπέντο. Διότι, έχει σημασία για ένα Βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή να έχει Πορτογάλο προπονητή. Και για ένα Πορτογάλο προπονητή να έχει Βραζιλιάνο παίκτη, αφού μιλάνε την ίδια γλώσσα.

***Αυτά προς το παρόν για τον Νιλμάρ.

***Κατά τα άλλα, ο Ολυμπιακός πετάει σε λίγη ώρα για την Πορτογαλία κι ο Μπέντο πήρε μαζί του όλους τους παίκτες του, πλην των τραυματιών (Ομάρ, Σιόβα, Μπουχαλάκη, Μανιάτη). Τουλάχιστον ένας πιτσιρικάς θα είναι στην 18άδα (Ρέτσος η, Μανθάτης). Τουλάχιστον…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x