Κινηματογράφος

Ο «Νοτιάς» του Μπουλμέτη ξεχωρίζει από τις κινηματογραφικές πρεμιέρες

Όλες οι λεπτομέρειες για τις κινηματογραφικές πρεμιέρες της εβδομάδας.

Εκτός από την ελληνική ταινία που αναμένεται να συγκεντρώσει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον στις κινηματογραφικές πρεμιέρες αυτής της εβδομάδας, κυκλοφορούν άλλες τρεις ταινίες.

Το ριμέικ ενός αργεντίνικου οσκαρικού θρίλερ με τις Τζούλια Ρόμπερτς και Νικόλ Κίντμαν, το βραβευμένο στις Κάνες ισλανδικό αγροτικό δράμα, «Δεσμοί Αίματος», αλλά και ένα κολομβιανό πολεμικό δράμα.

Νοτιάς
Δεκατρία χρόνια μετά την μεγάλη του επιτυχία, «Πολίτικη Κουζίνα», ο Τάσος Μπουλμέτης επιστρέφει με μία δραματική κομεντί. Από τη μέρα που εμφανίζονται στον Σταύρο οι πρώτες ερωτικές ανησυχίες, φουντώνει και η επιθυμία του να λέει ιστορίες με δικό του, ανατρεπτικό τρόπο. Από την εφηβεία προς την ενηλικίωση, η Ελλάδα του ’60 και του ’70 θα τον τροφοδοτήσει με αρχαίους και σύγχρονους μύθους, φανταστικά ταξίδια και όμορφες γυναίκες.



Το Μυστικό στα Μάτια τους
Ριμέικ του βραβευμένου με ξενόγλωσσο Όσκαρ αργεντίνικου θρίλερ σε σκηνοθεσία Μπίλι Ρέι με τους Τσιετέλ Ετζιοφόρ, Τζούλια Ρόμπερτς και Νικόλ Κίντμαν. Έπειτα από δεκατρία χρόνια επίπονης έρευνας, ο πρώην ντετέκτιβ Ρέι πιστεύει πως έχει στοιχεία για το δολοφόνο της κόρης της συναδέλφου του Τζες. Ζητά από την πρώην συνεργάτιδά του και νυν εισαγγελέα Κλερ να ξανανοίξει την υπόθεση, αποφασισμένος να δράσει ακόμα και μόνος του προκειμένου να αποδώσει δικαιοσύνη.



Δεσμοί Αίματος
Δραματική ισλανδική ταινία σε σκηνοθεσία Γκρίμουρ Χακόναρσον. Είναι η πρόταση της Ισλανδίας για το Όσκαρ Ξενόγλωσσης Ταινίας 2016. Σε μια απομακρυσμένη ισλανδική κοιλάδα, δυο αδέλφια που έχουν να μιλήσουν μεταξύ τους σαράντα χρόνια καλούνται να αντιμετωπίσουν από κοινού μια αρρώστια που εξοντώνει τα κοπάδια τους.



Alias Maria
Κολομβιανό πολεμικό δράμα που έκανε πρεμιέρα στο φεστιβάλ Κανών. Η Μαρία, μια νεαρή αντάρτισσα, αναλαμβάνει μαζί με άλλους τρεις ανήλικους στρατιώτες μια παράτολμη αποστολή: να μεταφέρει το νεογέννητο παιδί του διοικητή της στην ασφάλεια μιας γειτονικής πόλης. Όμως κανείς δεν γνωρίζει το μυστικό που κρύβει η ίδια. Είναι κι αυτή έγκυος και η τεκνοποιία είναι κάτι απαγορευμένο για τους αντάρτες…



Επιμέλεια: Κωνσταντίνα Πανούτσου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x