Πόλο

Ο οικοδεσπότης θα είναι εκεί!

Την πρόκρισή για το Final 4 του Κυπέλλου πόλο των ανδρών που θα διεξαχθεί στη Λαμία (17 και 18 Μαΐου), πήρε ο τοπικός Νηρέας επικρατώντας 8-6 του Πανιωνίου.

Ιστορική πρόκριση πήρε ο Νηρέας Λαμίας ο οποίος θα δώσει το «παρών» για πρώτη φορά σε Final 4 Κυπέλλου πόλο των ανδρών. Η ομάδα του Θοδωρή Χατζηθεοδώρου επικράτησε σε νοκ άουτ ματς για την προημιτελική φάση, του Πανιωνίου με 8-6 και θα εξασφάλισε το εισιτήριο για τους ημιτελικούς της διοργάνωσης η οποία θα διεξαχθεί στην πρωτεύουσα της Φθιώτιδας στις 17 και 18 Μαΐου.

Η ομάδα της Α2 μπήκε δυναμικά στο παιχνίδι, αιφνιδίασε τον αντίπαλό τους «κυανέρυθρους» έδειξε ποιος είναι το "αφεντικό" από την αρχή και δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης, καθώς προηγήθηκε με 8-3. Απλά, στο τελευταίο οκτάλεπτο οι Νεοσμυρνιώτες κατάφεραν να μειώσουν στο τελικό 8-6.

Τα οκτάλεπτα: 4-1, 2-1, 2-1, 0-3

Νηρέας Λαμίας (Κώστας Λούδης): Φλέγκας, Εμμανουηλίδης Β., Σαλπαδήμας, Κοκκινάκης 1, Χατζηθεοδώρου 2, Εμμανουηλίδης Ι. 1, Μονιούδης 2, Μαρούλης, Πασλής, Κρεμήλας, Χατζής 2, Κωνσταντουδάκης, Πουλής, Παπαδημητρίου, Παπαγρηγορίου.

Πανιώνιος (Αλέκος Βάσσος): Τζωρτζάτος, Αναστασιάδης, Λύκαρης Λ., 1, Κοτσιαλής Χρ., Θωμάκος, Τζαμαντάκης, Φούτρης, Σάκιτς 1, Αλβέρτης 2, Φωτίου, Αλεξάκης, Γαβαλάς Γ. 1, Γαρταγάνης, Καρακάσης 1, Κουκής.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x