Stoiximan Super League

«Ο Ολυμπιακός δεν παίζεται»!

Εκτός συναγωνισμού είναι ο Ολυμπιακός, όπως υποστήριξε ο Νίκος Γκουλής, που παράλληλα αναφέρθηκε στην προσπάθεια του Άρη για παραμονή και την έως τώρα πορεία της Σούπερ Λιγκ γενικότερα.

Δεν παίζεται ο Ολυμπιακός! Αυτό υποστήριξε ο Νίκος Γκουλής, ενώ δεν παρέλειψε να εκφράσει την γνώμη για την προσπάθεια του Άρη για να μην υποβιβαστεί στη Football League και για τα λάθη που έκαναν οι παλαιότερες διοικήσεις των «κιτρίνων».

Παράλληλα, ο έμπειρος τεχνικός θεωρεί πως οι Έλληνες προπονητές μπορούν να πετύχουν αρκεί να τους δοθεί η δυνατότητα και να μην έχουν οικονομικά προβλήματα.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Νίκου Γκουλή στον NovaΣΠΟΡ Fm 94,6 και τον Βασίλη Σαμπράκο:

Για το πρωτάθλημα: Ο Ολυμπιακός είναι εκτός συναγωνισμού, αλλά παράλληλα υπάρχει ένα γκρουπ ομάδων όπως ο Παναιτωλικός, ο Ατρόμητος που είναι ψηλά στη βαθμολογία και έχε δείξει πράγματα και ομάδες που θα παλέψουν για την παραμονή.

Για τον Άρη: Θα έπρεπε να γίνει μια διαφορετική διαχείριση των καταστάσεων, από πλευράς διοίκησης, στο παρελθόν διότι τώρα η ομάδα πληρώνει τα λάθη αυτά.

Για το παιχνίδι με τη Ξάνθη: Ήταν εξ αρχής κρίσιμο αλλά μετά την ήττα από τον Λεβαδειακό τα πράγματα έγιναν χειρότερα. Τώρα η νίκη είναι μονόδρομος.

Για την πίεση που υπάρχει: Είναι δύσκολο να παίζεις με μεγάλη πίεση, ωστόσο κάποιες φορές μπορεί να βγει και σε καλό.

Ποια ομάδα του αρέσει: Ο Ολυμπιακός ξεχωρίζει, περίμενα πολύ καλύτερο τον ΠΑΟΚ , ο Ατρόμητος είναι μια σταθερή αξία, βλέπω τον ΌΦΗ να συνέρχεται, αλλά δεν υπάρχει ο ανταγωνισμός θα έκανε τις ομάδες καλύτερες.

Για τις ομάδες της Κρήτης: Δεν αμφιβάλλω για τις ομάδες της Κρήτης, ακόμα και για εκείνες που βρίσκονται στις μικρότερες κατηγορίες. Έχω εμπιστοσύνη.

Για νέους Έλληνες παίκτες: Οι ομάδες αναγκάζονται να παίξουν με νέους παίκτες διότι δεν έχουν τα χρήματα για μεταγραφές και αυτό είναι κάτι που πρέπει να πράγματα δυσκολότερα.

Για τον Παναθηναϊκό: Δείχνει αστάθεια διότι είχε συνηθίσει αλλιώς. Είναι καλύτερος εκτός έδρας αλλά σιγά-σιγά δείχνει να βρίσκει το δρόμο του.

Ποιος προπονητής του αρέσει: Ο Γιώργος Παράσχος και ο Άκης Μάντζιος είναι δύο προπονητές που έχουν κάνει πολύ καλή δουλειά και αυτό φαίνεται. Ο Έλληνας τεχνικός μπορεί να πετύχει ο αρκεί να του δοθεί χρόνος και να μην έχει φυσικά οικονομικά προβλήματα. Και πιστεύω καταλαβαίνετε τι εννοώ…

Για την κατάρτιση που πρέπει να έχει ένας προπονητής: Πάνω απ’ όλα πρέπει να γουστάρει αυτό που κάνει, να το λατρεύει. Από κει και πέρα, θα πρέπει να ταξιδεύει, να βλέπει πράγματα για να γίνεται καλύτερος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x