Κώστας Νικολακόπουλος

Ο Ολυμπιακός δίνει 29 ντέρμπι!

Ο Κώστας Νικολακόπουλος βάζει μέσα από το sport-fm.gr μία άλλη παράμετρο της φετινής προσπάθειας του Ολυμπιακού για τον τίτλο.

***Υπέρβαση της υπέρβασης έκανε χθες ο ΠΑΣ, παίζοντας με παίκτη λιγότερο κόντρα στον Ολυμπιακό πάνω από ένα ημίχρονο. Ο Πετράκης είπε, δικαιολογημένα, αφού πάλεψαν σαν άντρες, τα καλύτερα για τους παίκτες του μετά το ματς. Κι ο Κούτρης δήλωσε ότι, «δώσαμε το 100% και παραπάνω».

***Η Λάρισα την, μακράν, καλύτερη της εμφάνιση την έκανε κατά του Ολυμπιακού, τον οποίο και κέρδισε-δύο ματς έχει κερδίσει όλα κι όλα!

***Ο Ατρόμητος την, μακράν, καλύτερη φετινή εμφάνιση του την έκανε κατά του Ολυμπιακού (μην ασχολείστε με το 4-3 στην Τούμπα, ο ΠΑΟΚ έπρεπε να κερδίζει 5-0 στο ημίχρονο!)

***Ο Ηρακλής την, μακράν, καλύτερη φετινή εμφάνιση του την έκανε κατά του Ολυμπιακού- κι ας έχασε στο τέλος.

***Ο Πανιώνιος στο παιχνίδι του με τον Ολυμπιακό τα έδωσε όλα σε ένα γήπεδο που είχε περισσότερο κόσμο από οποιοδήποτε άλλο ματς (όπως και της Λάρισας και του Περιστερίου και του Καυταντζόγλειου και των Ιωαννίνων). Ο Φούντας χαρακτηριστικά μετά το παιχνίδι είχε δηλώσει ότι, «δώσαμε το 100% και παραπάνω».

***Κοινώς, σε όποιο γήπεδο πάει να παίξει ο Ολυμπιακός βρίσκει ένα αντίπαλο αποφασισμένο να κάνει την καλύτερη του εμφάνιση στο παιχνίδι μαζί του. Όχι ότι όποιος έρχεται στο Καραϊσκάκη δεν κάνει το ίδιο, με αποκορύφωμα την Κέρκυρα, που κι αυτή έκανε κατά του Ολυμπιακού την καλύτερη της εμφάνιση και του πήρε, μαγκιά της, δύο πόντους.

***Δεν πειράζει. Καλά κάνουν. Με τον μόνιμο πρωταθλητή Ελλάδας παίζουν. Πρόκληση είναι για κάθε ομάδα να τον σταματήσει. Κι είναι πολύ ωραίο να βλέπουμε όλους τους αντίπαλους του Ολυμπιακού να σκίζονται στα παιχνίδια τους εναντίον του. Να του βάζουν δύσκολα κι ο Ολυμπιακός να πρέπει να τα λύσει.

***Και, μέχρι στιγμής τουλάχιστον, καλά τα πάει ο Ολυμπιακός, παρότι πρέπει να παραδεχθούμε ότι δεν είναι εύκολο να παίζεις μία σεζόν με 30 ντέρμπι! Για την ακρίβεια 29 ντέρμπι, αφού στο πρώτο του ματς η Βέροια είχε έρθει στο Φάληρο με κακά χάλια από ψυχολογία, αφού ήταν να υποβιβαστεί.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x