TV

Ο Ομπάμα στον Γαλιφιανάκη (video)

Ο Μπαράκ Ομπάμα ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του Ζακ Γαλιφιανάκη και οι προσβολές εκατέρωθεν ήταν συνεχείς.

Οι καλεσμένοι του Ζακ Γαλιφιανάκη στην εκπομπή του περνούν δύσκολα, αφού οι ερωτήσεις είναι από καυστικές ως προσβλητικές, αλλά πάντα με διάθεση χιούμορ. Εξαίρεση δεν αποτέλεσε ο Μπαράκ Ομπάμα.

«Πώς είναι να είστε ο τελευταίος μαύρος πρόεδρος;», ήταν μια ερώτηση του ελληνικής καταγωγής ηθοποιού. «Πώς νιώθεις που είναι η τελευταία φορά που θα μιλήσεις σε πρόεδρο των ΗΠΑ;», η απάντηση του Αμερικανού προέδρου.

«Πώς νιώθετε που δεν μπορείτε να εκλεγείτε για τρίτη φορά πρόεδρος;», πέρασε στην αντεπίθεση ο Γαλιφιανάκης, για να αποστομωθεί από τον Ομπάμα. «Πιστεύω πως είναι καλή ιδέα. Θα ήταν σαν να έκανα τρίτη ταινία για το Hangover. Δεν πήγε πολύ καλά, έτσι; Ο Μπράντλεϊ Κούπερ πήρε πάνω του το Hangover. Ωραίος τύπος…». Η ανταπάντηση του Γαλιφιανάκη; «Αν είσαι ψηλός και όμορφος είναι εύκολο. Προσπάθησε να κάνεις καριέρα στο Χόλιγουντ, όταν είσαι χοντρός, κοντός και μυρίζεις ντορίτος».

Ο διάσημος κωμικός συνέχισε. «Αν είχατε γιο θα τον αφήνατε να παίξει football ή πιστεύετε πως θα ήταν σπασίκλας σαν κι εσάς;». Και ο Ομπάμα είπε: «Πιστεύεις πως η Μισέλ θα έβγαινε με έναν σπασίκλα; Θες να τη ρωτήσεις;». Ο Γαλιφιανάκης αποκρίθηκε «Θα μπορούσα;», για αντιδράσει ο πλανητάρχης: «Φυσικά και όχι, δεν θα άφηνα να την πλησιάσεις καν».

Ο Μπαράκ Ομπάμα, που ξέρει καλά το «παιχνίδι» των media, κατάφερε μέσα από αυτή τη δημοφιλή εκπομπή να προωθήσει ένα πρόγραμμα για την ασφάλιση των νέων και δεν φοβήθηκε να τσαλακωθεί.

Δείτε το βίντεο:

)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x