Πόλο

Ο Ομπράντοβιτς έδωσε το πρώτο διπλό στον Ολυμπιακό

Χάρη σε γκολ του Ομπράντοβιτς στα τελευταία δευτερόλεπτα, ο Ολυμπιακός νίκησε στην Μπρέσια 7-6 για την τρίτη αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ πόλο των ανδρών και έκανε το πρώτο του διπλό στη διοργάνωση.

Με γκολ του Ομπράντοβιτς στα τελευταία δευτερόλεπτα, ο Ολυμπιακός νίκησε 7-6 στην έδρα της Μπρέσια για την τρίτη αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ πόλο ανδρών και έκανε το πρώτο του διπλό στη φετινή κορυφαία διασυλλογική ευρωπαϊκή διοργάνωση, παραμένοντας αήττητος στον όμιλο, με δύο νίκες και μία ισοπαλία.

Οι «ερυθρόλευκοι» ήταν πίσω στο σκορ με 6-5 3’' πριν το τέλος του αγώνα, αλλά δύο γκολ του Κροάτη του έδωσαν τη νίκη. Ο Ολυμπιακός ισοφάρισε σε 5-5 με τον Γενηδουνιά 5’ πριν το τέλος, αλλά ο Ρίτσο έκανε το 6-5 στο 29’. Ο Ομπράντοβιτς ισοφάρισε σε 6-6 και έδωσε τη νίκη στον παίκτη παραπάνω, 3’’ πριν τη λήξη.


Οκτάλεπτα: 0-2, 3-1, 2-1, 1-3

Μπρέσια (Μπόβο): Ντελ Λούνγκο, Γκεράτο, Πρεσιούτι Κ., Μάντσι, Πάσκοβιτς 1, Ρίτσο 2, Μούσλι, Νόρα 1, Πρεσιούτι Ν.1, Μπερτόλι, Γιάνοβιτς 1, Βούκσεβιτς, Μορέτι

Ολυμπιακός (Βλάχος): Πάβιτς, Μυλωνάκης, Δελακάς, Γενηδουνιάς 1, Φουντούλης 2, Νικολαΐδης, Δερβίσης, Μπούσλιε, Μουρίκης 1, Γούνας, Αργυρόπουλος - Κανακάκης, Ομπράντοβιτς 3, Γαλανόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x